Χρυσές σφαίρες: Οι χοντράδες του παρουσιαστή που έφεραν αμηχανία

11.01.2016
Από τους πολυσυζητημένους πρωταγωνιστές της βραδιάς των βραβείων είναι και ο.. παρουσιαστής που έφερε σε δύσκολη θέση αρκετούς από τους ηθοποιούς, σκηνοθέτες κι άλλους συντελεστές που ανέβηκαν στη σκηνή για να παραλάβουν βραβεια. Ουκ ολίγες ήταν οι χοντράδες του

Ο λόγος για τον 54χρονο κωμικό Ricky Gervais, γνωστό για το καυστικό και ιδιαίτερο χιούμορ του που για μια ακόμη φορά προκαλεί αίσθηση επί σκηνής.

Στο στόχαστρό του βρέθηκαν σχεδόν όλοι οι βραβευμένοι - άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο - με πολλούς να παγώνουν επί σκηνής με όσα άκουγαν να ξεστομίζει ο παρουσιαστής της βραδιάς.

Ξεχωρίζουμε τις καλύτερες... χοντράδες του!

Σον Πεν: τον υποδέχτηκε με τον χαρακτηρισμό "καρφί" αναφερόμενος στη συνέντευξλη του με τον Μεξικανό βαρόνο των ναρκωτικών Ελ Τσαπο.

Ματ Ντέιμον: Ο μοναδικός που δεν έχει απατήσει ο Μπεν Άφλεκ σύμφωνα με τον παρουσιαστή. Το σχόλιο έκανε τον ηθοποιό να κοκκαλώσει επί σκηνής.

Μελ Γκίμπσον: Τον είπε αλκοολικό κάνοντας αναφορά στον Μπιλ Κόσμπι. "Θα προτιμούσα να τα πιω μαζί του στο δωμάτιο του το βράδυ παρά να τα πιω με τον Μπιλ Κόσμπι" είπε προσκαλώντας στη σκηνή τον Γκίμπσον.

Εύα Λονγκόρια & Αμέρικα Φερέρα: Οι μετανάστριες σύμφωνα με τον ίδιο που ο μελοντικός... πρόεδρος Donald Trump θα θέλει να απελάσει.

Τι είπε ο ίδιος για τις προσβολές;

Όλα έγιναν συνειδητά αφού με tweet του ο γνωστός κωμικός παραδέχεται πως.....

Ανυπομονώ να αρχίσουν να σχολιάζουν πως προσέβαλα κάποιους ανθρώπους στις Χρυσές Σφαίρες. Γ*μ*τ* ... το έκανα.