"Βόμβα": Διαζύγιο για Παπανδρέου; Ο Λιάγκας αποκάλυψε τη νέα σύντροφό του!

11.01.2016
Πριν λίγους μήνες, δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας αποκάλυπτε ότι ο γάμος του Γιώργου και της Άντας Παπανδρέου περνά σοβαρή κρίση και το ζευγάρι είναι σε διάσταση. Ωστόσο, το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού, είχε σπεύσει τότε να διαψεύσει κατηγορηματικά το δημοσίευμα.

Και κάπου εκει, το θέμα ξεχάστηκε. Αλλά να που λίγο καιρό μετά και οι φήμες εανήλθαν, πιο έντονες αυτή τη φορά. Δημοσιέυμα καθημερινής εφημερίδας υποστηρίζει ότι ο γάμος του ζευγαριού μετά από 26 χρόνια είναι κοντά στο τέλος του, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου πέρασε τις γιορτές με τα αδέλφια του και όχι με τη συζυγο του, Άντα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τα Χριστούγεννα ήταν στη Δροσιά με συγγενείς και την Πρωτοχρονιά στη Νέα Ερυθραία. Και μπορεί τα συγγενικά τους πρόσωπα, να προσπαθούν να ρίξουν γέφυρες επικοινωνίας και να βοηθήσουν το ζευγάρι, φαίνεται ότι βρίσκονται πλέον ένα βήμα πριν το διαζύγιο!

Τα δημοσίευματα σχολίασαν και στο Πρωινό. Και η αποκάλυψη που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας μάς άφησε με το στόμα ανοιχτό. Η Σάσα Σταμτάη διάβασε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Spirto, όπου υποστηρίζει ότι ο Παπανδρέου έφυγε από το σπίτι για τα μάτια της γυμνάστριάς του! Ωστόσο, στην εκπομπή διέψευσαν κατηγορηματικά το δημοσίευμα, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει δεσμό με τη σέξι γυμνάστρια του, αλλά με άλλη κυρία!

Μάλιστα, υποσχέθηκαν ότι τις επόμενες μέρες, μέσα από την εκπομπή θα κάνουν τις αποκαλύψεις. Ωστόσο, ο Λιάγκας δεν κρατήθηκε κι έκανε την αποκάλυψη του.

.

«Τα έχει με μία πάρα πολύ ωραία. Μου έχουν πει ότι αν δεις αυτήν που βγαίνει τώρα ο Γιώργος θα πάθεις σοκ! Θα σου πέσει το σαγόνι», δήλωσε χαρακτηριστικά. Αποκάλυψε, επίσης, ότι δεν κατέβηκε στις εκλογές επειδή είναι τόσο ερωτευμένος που δεν τον ενδιέφερε!!!