Λεονάρντο Ντι Κάπριο- Lady Gaga:"Σύγκρουση" στις Χρυσές Σφαίρες

11.01.2016
Δεν χωράει αμφιβολία πως οι Χρυσές Σφαίρες συγκεντρώνουν πάντα το ενδιαφέρον μας και στα φετινά βραβεία έγινε ακριβώς το ίδιο.

Η Lady Gaga λοιπόν πέταξε από τη χαρά της όταν της ανακοινώθηκε πως έπρεπε να σηκωθεί από τη θέση της για να παραλάβει το βραβείο της και μάλιστα έδειχνε πολύ συγκινημένη.

Η Lady Gaga κέρδισε το βραβείο καλύτερης ηθοποιού σε μίνι σειρά για τον ρόλο της στη σειρά "American Horror Story" και καθώς πήγαινε να το παραλάβει όλα τα βλέμματα στράφηκαν στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο αφού πέρασε από δίπλα του για να φτάσει μέχρι τη σκηνή.

Ο Λεονάρντο λοιπόν φαίνεται πως είχε πιάσει κουβεντούλα με κάποιον από το τραπέζι του και γελούσε όταν η Lady Gaga σηκώθηκε να παραλάβει το βραβείο της.

Η Lady Gaga λοιπόν πέρασε ξυστά από τον ηθοποιό για να περάσει αφού ο Λεονάρντο είχε το χέρι του στο πίσω μέρος της καρέκλας. Αφού έκανε λοιπόν μια γκριμάτσα, ο Λεονάρντο έβγαλε από πίσω από την καρέκλα το χέρι του και η Lady Gaga κατέφερε να φτάσει στην σκηνή και να παραλάβει το βραβείο της. Το όλο θέμα πάντως πήρε μεγάλες διαστάσεις στα social media και όταν το κατάλαβε ο Λεονάρντο είπε: "Απλά δεν ήξερε τι με περνούσε. Αυτό είναι όλο!".