Η Σαμίου "παράτησε" τον Τσίπρα και το Twiiter το... γλεντάει! [photos]

08.01.2016
Ένα απίστευτο πανηγύρι έχει στηθεί τις τελευταίες ώρες στο Twitter πάνω στον πόνο και την απογοήτευση της Άντζυς της Σαμίου. Η πάλαι ποτέ «εκεί που καίγεται πολύ» τραγουδίστρια προδομένη από τον Αλέξη τον Τσίπρα και τις φρούδες ελπίδες για την περίφημη… πρώτη φορά Αριστερά, πήδηξε από το καράβι.

Ω ναι. Η πιο ένθερμη – μετά τον Λάκη το Λαζόπουλο, βεβαίως, βεβαίως – υποστηρίκτρια του Σύριζα και του Αλέξη ειδικότερα, νιώθει προδομένη και μέσα από τα social media, εκεί που τους προηγούμενους μήνες διερρήγνυε τα ιμάτια της για τον Αλέξη, τώρα κήρυξε το δικό της ανένδοτο!

«Οι ευκαιρίες δόθηκαν..... οι ελπίδες δεν δικαιώθηκαν....όπου φτωχός κι η μοίρα του.... Όνειρο ήταν και πάει..... σαν προδομένος έρωτας που σε αφήνει με την πίκρα και τη θλίψη, και κατόπιν με την οργή της ψεύτικης υπόσχεσης.... Πόσο ωραίο θα ήταν αν ήταν αληθινό! Αλλά όπως λένε "ήταν πολύ καλό για νάναι αληθινό"..... Δεν θα πιστέψω ποτέ ξανά ωραία λόγια και γλυκά χαμόγελα..... από κανέναν! Έδωσα πίστωση χρόνου μα βλέπω πως είναι μάταιο.....όποιος αντέχει ακόμη ας μη ξοδέψει τις τελευταίες του ανάσες σε χειροκροτήματα και επευφημίες..... δεν είμαστε ηλίθιοι, έχουμε και μια αξιοπρέπεια......αν την έχουμε ακόμη!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Και το Twitter, αμέσως, πήρε φωτιά! Πα-νι-κος! Οι χρήστες, ειδικά πάνω στην ατάκα της Σαμίου για τα τέλη κυκλοφορίας, έστησαν ολόκληρο πανηγύρι και τις τελευταίες ώρες τα τιτιβίσματα δίνουν και παίρνουν.

Ιδού, κάποια, που έχουν πολύ γέλιο. Και καθόλου κατανόηση για την «προδοσία» της Σαμίου, που κάηκε από τον Σύριζα, πιο χαμηλά, πιο χαμηλά!