Ο Μανωλάκης από το "Καφέ της Χαράς μπλεγμένος σε υπόθεση ναρκωτικών!

11.12.2015
Τον γνωρίσαμε μέσα από τον "Καφέ της Χαράς" ως τον Μανωλάκη το γιο του δήμαρχου Πώποτα, που τον ταλαιπωρούσε με τις πρωτεύουσες των νομών. Και μέχρι σήμερα τον βλέπουμε καθημερινά σε επαναλήψεις.

Ωστόσο, σήμερα ο "Μανωλάκης" - κατά κόσμον Πάρης Σκαρτσολιάς - είναι 23 χρόνων και συνεχιζει τα καλλιτεχνικά του βήματα τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση. Ο νεαρός Πάρης πρόσφατα έδωσε συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εποχή που τον είχαν μπλέξει με τα ναρκωτικά, ενώ και για τη στιγμή που τον πέθαναν στο διαδίκτυο!

«Ήταν τουλάχιστον αστείο. Ξέρεις τι μου άρεσε; Ότι υπήρχαν και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Ενοχλήθηκα όταν το διάβασα, αλλά από εκεί και πέρα διαψεύδεται σε ένα δευτερόλεπτο αυτό. Με πείραξε πάρα πολύ αυτό με τα ναρκωτικά, γιατί μπορεί να είναι και ταμπέλα που θα σου κολλήσει και θα σου δημιουργήσει προβλήματα στη ζωή σου. Δεν έγινε, ευτυχώς. Δεν είχα ποτέ καμία επαφή με ναρκωτικά. Οι γονείς μου Θύμωσαν, κάναμε μια μήνυση κατά αγνώστων, έτσι για να υπάρχει. Δεν περιμέναμε αποτέλεσμα, αλλά το κάναμε για το γαμ@το που λένε. Στενοχωρήθηκαν.»