Τσίπρας- Περιστέρα, υπουργικό και... σταρ: Όλοι στον Λαζόπουλο! [photos]

11.12.2015
Ο Αλέξης Τσίπρας μετά της συζύγου, σύσσωμο σχεδόν το υπουργικό συμβούλιο, εγχώριοι σταρ, επιχειρηματίες, και πολλοί άλλοι ισχυροί Έλληνες έδωσαν το «παρών» στην παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου «Θεέ μου, τι σου κάναμε»

Πιο συγκεκριμένα, στους θεατές «εντοπίσαμε» τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη, τον αναπληρωτή υπουργός Εξωτερικών Νίκο Ξυδάκη, τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλή, αλλά και τον πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλο Χαϊκάλη με τη σύζυγό του.

Από ισχυρούς και…. διάσημους, εκεί ήταν ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Λάμπης Ταγματάρχης, η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου, η Ελένη Μενεγάκη με τον αδελφό της Θοδωρή Μισόκαλο και η Ζέτα Μακρυπούλια μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Το νέο αυτό θεατρικό έργο του Λάκη Λαζόπουλου έχει τίτλο «Θεέ μου, τι σου κάναμε» και αποτελεί μία θεατρική μεταφορά της γαλλικής κομεντί «Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu?» του Philippe de Chauveron.
Η παράσταση, στην οποία συμπρωταγωνιστεί με την Μαρία Καβογιάννη, αφορά τα προβλήματα και τις ανατροπές που δημιουργούνται μέσα σε μία οικογένεια όταν οι τέσσερις κόρες τους αποφασίζουν να παντρευτούν ανθρώπους από διαφορετικές φυλές.

Στο έργο επίσης παίζουν οι Τζένη Θεωνά, Νίκος Γκέλια, Kenny Moses Adetu, Ελεάνα Στραβοδήμου, Ισιδώρα Δωροπούλου, Μάγια Ανδρέου, Chalil Alizada, Κουέι Φανκ Γιανγκ, Κωνσταντίνος Καλαγκμπόρ και Νάταλι Ερνέστα.