Βανδή: Η αποκάλυψη για την κόρη της, Μελίνα

08.12.2015
Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η Δέσποινα Βανδή σε πρόσφατη συνέντευξη της, η οποία μίλησε σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόρη της, Μελίνα.

Μαμά και κόρη έχουν άριστες σχέσεις και στον ελεύθερο χρόνο τους, απολαμβάνουν παρέα βόλτες στα μαγαζιά ή κάνουν μαζί διάφορες δραστηριότητες. Εξάλλου, όπως έχει παραδεχτεί τραγουδίστρια, η 12χρονη Μελίνα είναι η καλύτερη φίλη της.

Τώρα η Δέσποινα μιλά στο περιοδικό Down Town και αποκαλύπτει για την κόρη της ότι διαθέτει λογαριασμό Instagram, αλλά είναι κλειδωμένο.

«Η Μελίνα έχει ένα κλειδωμένο προφίλ στο Instagram, μέχρι εκεί. Περνάω την διαδικασία «μα έχουν όλοι οι άλλοι». Βρίσκεται σε μια ελεγχόμενη κατάσταση. Δεν θέλω γενικότερα όλα να τα κατακτήσει μεμιάς. Και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να έχουν όλοι Facebook και Instagram» δηλώνει.

Κι εξηγεί ότι τόσο εκείνη, όσο και ο Ντέμης προσπαθούν όσο γίνεται να αντισταθούν. «Και εγώ και ο Ντέμης είμαστε της ίδιας λογικής. Θέλουμε όλα να γίνονται σιγά-σιγά», λέει.

Όσο για το αν έχει κάνει συζήτηση μαζί της για τα αγόρια, εξηγεί: «Κάνω συζητήσεις μαζί της. Έχω τρομερή σχέση με τα παιδιά μου. Και με την Μελίνα που είναι πιο μεγάλη».