Avant premiere για Παπακαλιάτη: Τα συγκινητικά λόγια για τον Χατζησάββα [vds]

08.12.2015
Μια συγκινητική βραδιά ήταν η πρεμιέρα της νέας ταινίας του Παπακαλιάτη «Ένας άλλος κόσμος». Εκεί ήταν σύσσωμη η ελληνική showbiz, που έσπευσε να στηρίξει τον σκηνοθέτη και ηθοποιό σε ένα ακόμα κινηματογραφικό του εγχείρημα.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ήταν εκεί και έσφιξε το χέρι σε όλους τους φίλους του που ήρθαν να δουν την πρώτη προβολή της ταινίας του και να του ευχηθούν Καλή Επιτυχία. Εκεί ήταν οι: Ελένη Μενεγάκη με Μάκη Παντζόπουλο, Σταμάτης Φασουλής, Λάκης Λαζόπουλος, Γιάννα Αγγελοπούλου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η παρέα του πρωινού της Τσιμτσιλή (χωρίς την Τσιμτσιλή) καλ.

Ο ηθοποιός φανερά συγκινημένος - αφού μας είπε ότι του έκλεισαν τα μηχανήματα του μοντάζ για να σταματήσει να κάνει αλλαγές μέχρι την τελευταία στιγμή - αφιέρωσε την avant premiere στον ηθοποιό Μηνά Χατζησάββα, ο οποίος συμμετείχε στη ταινία, αλλά έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και δεν πρόλαβε να την δει.

Δείτε στο βίντεο γιατί ο Χριστόφορος εμπόδισε τον Χατζησάββα να δει την ταινία πριν την πρεμιέρα:

%PHOTO1%

«Μέχρι πριν από δυο εβδομάδες μου έλεγε «πώς είναι; πώς είναι;» και του έλεγα περίμενε έρχεται η πρεμιέρα, σε δεκαπέντε μέρες είναι, μην έρθεις στο μοντάζ, καλύτερα να το δεις στην προβολή, στην πρεμιέρα, γιατί πραγματικά ήθελα να το δει τελειωμένο. Έχει δώσει ένα ρεσιτάλ ερμηνείας και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σεβαστώ την αξιοπρέπεια, το ταλέντο του και να του αφιερώσω την βραδιά αυτή», είπε χαρακτηριστικά.