Ουγγαρέζος- Συνατσάκη: Έφυγαν από το θέατρο λόγω του Μάρκου Σεφερλή! [vds]

03.12.2015
Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το γεγονός πως η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποχώρησαν από επίσημη πρεμιέρα παράστασης , πριν καν αυτή ξεκινήσει, λόγω της άφιξης του Μάρκου Σεφερλή!

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο φίλοι πήγαν στην επίσημη πρεμιέρα της «Γκάμπι» στο θέατρο Βασιλάκου και μόλις ήρθε ο Σεφερλής… απλώς έφυγαν!

Η Μαρία Ηλιάκη με έκπληξη διάβασε το νέο στο Πρωινό μου στον ΑΝΤ1 «Χτες στην παράσταση, πήγε η Μαίρη Συνατσάκη και ο φίλος της Δημήτρης Ουγγαρέζος και λέγεται πως έφυγαν πριν αρχίσει καν η παράσταση, επειδή είδαν το Μάρκο Σεφερλή».

Η Μαίρη Συνατσάκη που ήταν παρούσα στην εκπομπή εξήγησε: «Η αλήθεια είναι ότι φύγαμε πριν ξεκινήσει η παράσταση, γιατί όντως τη στιγμή που έμπαινε ο Μάρκος, τον αντιληφθήκαμε και ο Δημήτρης πολύ σωστά -κατά την άποψή μου- θέλησε να προστατέψει μία άβολη στιγμή μπροστά στις κάμερες. Δεν ήθελε να γινει βορά σε κάμερες με μία καινούρια διένεξη. Δεν υπήρξαν πλάνα, δεν υπήρξαν δηλώσεις καθώς γνωρίζετε πως είναι μία τεταμένη σχέση. Ο Δημήτρης μιλάει σε προσωπικό επίπεδο και στις συνεντεύξεις του πάντα με τα καλύτερα λόγια στις συνεντεύξεις του για τον Μάρκο Σεφερλή, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο από την πλευρά του Μάρκου. Να γίνουν δηλώσεις, κουβέντες, φωτογραφίες κοινές στον ίδιο χώρο…καλύτερα να το αποφεύγαμε».

«Είναι δυνατό να σηκωθήκατε και να φύγατε;», απόρησε ο Νίκος Μουτσινάς από την πλευρά του και η Φαίη Σκορδά είπε: «Εάν ήταν κάποιος άλλος που δεν γνώριζα, δεν είναι ωραίο να φεύγεις. Επειδή γνωρίζω το Δημήρη, θα μπορούσε να το εκμεταλλευτεί και να είναι άνετος, όμως είναι ο πιο ενοχικός άνθρωπος που γνωρίζετε. Τα κάνει 10.000 φορές μέσα στο κεφάλι του και είναι πολύ ευαίσθητος».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί: