Σίσσυ Χρηστίδου: "Η σκέψη πως δεν θα κάνω τρίτο παιδί μου προκαλεί κατάθλιψη"

27.11.2015
Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της η Σίσσυ Χρηστίδου μεταξύ άλλων μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια και τον σχεδιασμό ρούχων αλλά και για το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού.

Σχετικά με την νέα επαγγελματική της δραστηριότητα η Σίσσυ Χρηστίδου στο «Εγώ Weekly» είπε: «Όλο αυτό εξελίχθηκε επειδή το έκανα ήδη, σε πιο κλειστό κύκλο όμως. Δηλαδή, έφτιαχνα ρούχα για τα δικά μου παιδιά και των φίλων μου. Επειδή η γιαγιά μου ήταν μοδίστρα, έχω περάσει μια ζωή μέσα στις μηχανές, στα τόπια και τα πατρόν. Το αντικείμενο το γνώριζα καλά, αλλά δεν είχα σκεφτεί να ασχοληθώ με αυτό και επαγγελματικά. Δεν είναι κάτι που το έχω σπουδάσει. Όταν όμως μπήκα στο χώρο, έκανα κάποια σεμινάρια για να μάθω και το τεχνικό μέρος. Παρ’ όλα αυτά, δεν θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου σχεδιάστρια, αλλά επιχειρηματία. Ακόμα και όταν σχεδιάζω ρούχα, η οπτική μου δεν είναι αυτή ενός σχεδιαστή, αλλά μιας γυναίκας που φτιάχνει τα ρούχα που θα ήθελε να φοράει η ίδια ή τα παιδιά της».

Όσο για το αν έχει κλείσει ως μητέρα, η γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε: «Όχι βέβαια! Θα με τρόμαζε πάρα πολύ αυτή η σκέψη. Δεν ξέρω αν ο Θεός μου δώσει τη χαρά και την ευλογία να γίνω ξανά μητέρα, αλλά η σκέψη πως δεν θα κάνω τρίτο παιδί μου προκαλεί κατάθλιψη».