«Βόμβα»: Χωρίζουν Ηλιάδη - Γκέντσογλου;

24.11.2015
Αυτή και αν είναι είδηση που έπεσε ωσάν κεραυνός εν αιθρία στη showbiz. Δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας υποστηρίζει ότι η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου είναι ένα βήμα πριν το χωρισμό!

Και μας έπεσε το σαγόνι, αφού δεν είναι από τα ζευγάρια εκείνα που περιμέναμε ότι θα είχαν προβλήματα τόσο νωρίς.

Εξάλλου, πριν έναν χρόνο περίπου ήρθε στον κόσμο ο γιος τους Βασίλης και οι δυο τους έμοιαζαν απόλυτα ευτυχισμένοι. Σύμφωνα, λοιπόν, με την Espresso, το ζευγάρι δεν είναι και στα καλύτερα του. Η απόσταση έφερε γκρίνιες κι εδώ και ένα μήνα έχουν μπει στην διαδικασία να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το ποιο θα είναι το μέλλον της σχέσης τους

Άλλωστε, τον τελευταίο καιρό ο νεαρός ποδοσφαιριστής ανεβάζει στα social media κάτι περίεργα μηνύματα, που η αλήθεια είναι ότι μας προβλημάτισε τι θέλει να πει ο ποιητής. Πάντως, όπως αναφέρει πάντα το δημοσίευμα, προτεραιότητα και των δύο είναι ο γιος τους και για το λόφο αυτό προσπαθούν διπλά για να ξεπεράσουν τα όποια «σύννεφα» στη σχέση τους.

Ο Γκέντζογλου φέτος επέστρεψε στην Ιταλία, όπου αγωνίζεται στη Μπάρι, ενώ οι υποχρεώσεις της Ηλιάδη στο Club 22 δεν της επιτρέπουν να ταξιδεύει συχνά στον αγαπημένο της. Πάντως, συχνά ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram του γιου τους, με τον Σάββα να σχολιάζει πάντα με τρυφερά λόγια.