Η Κέλι Μπρουκ έγινε 36: Γιόρτασε με ένα «τυχαίο» upskirt [photos]

24.11.2015
Το Κορίτσι της Σελίδας 3 της βρετανικής The Sun έγινε 36 και έκανε δώρο στους θαυμαστές της ένα ατύχημα με το φουστάνι της στο κόκκινο χαλί. Η Κέλι Μπρουκ παραβρέθηκε στην απονομή θεατρικών βραβείων του Λονδίνου και οι φωτογράφοι έκαναν πάρτι με τη χαλαρή διάθεση με την οποία σήκωσε το φουστάνι της. Που να ήξεραν ότι η Κέλι είχε γενέθλια στις 23 Νοεμβρίου και γι αυτό είχε τέτοια κέφια.

Το Κορίτσι της Σελίδας 3 της βρετανικής The Sun έγινε 36 ετών και έκανε δώρο στους θαυμαστές της ένα ατύχημα με το φουστάνι της στο κόκκινο χαλί.

Η Κέλι Μπρουκ παραβρέθηκε στην απονομή θεατρικών βραβείων του Λονδίνου και οι φωτογράφοι έκαναν πάρτι με τη χαλαρή διάθεση με την οποία σήκωσε το φουστάνι της. Που να ήξεραν ότι η Κέλι είχε γενέθλια στις 23 Νοεμβρίου και γι αυτό είχε τέτοια κέφια.

Η Κέλι Μπρουκ (Kelly Brook) ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ από την Σελίδα 3 της The Sun για να φτάσει να είναι το πιο ακριβοπληρωμένο κορμί για φωτογράφηση σε ανδρικά περιοδικά. Οι εποχές που «ένιωθε προδομένη σε καθημερινή βάση» έχουν περάσει και η Κέλι Μπρουκ που ξεχώρισε ως αγαπημένη του Τζέισον Στέιθαμ είναι σήμερα πιο δυνατή από ποτέ.

Ιδού κάποιες από τις φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν τον τίτλο της Πιο Σέξι Γυναίκας στον Κόσμο σύμφωνα με το περιοδικό FHM.