Κοσιώνη και Αντωνοπούλου δεν έφεραν γούρι στον Παναθηναϊκό! [photos]

23.11.2015
Εικόνες ντροπής παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν το περασμένο Σάββατο στη Λεωφόρο για το ντέρμπι των "αιωνίων". Ο αγώνας Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού δεν ξεκίνησε ποτέ και ο κόσμος αποχώρησε το λιγότερο απογοητευμένος.

Ωστόσο, στις κερκίδες εκτός από τους "ανεγκέφαλους" υπήρχαν και οι υγιείς φίλαθλοι, που αντιμετώπισαν τον αγώνα ως μία γιορτή. Ανάμεσα τους και τα κορίτσια του ΣΚΑΙ, Σία Κοσιώνη, Εύα Αντωνοπούλου και Σοφία Τσίπα, οι οποίες βάφτηκαν στα χρώματα του Παναθηναϊκού και βρέθηκαν στη Λεωφόρο για το ντέρμπι.

Μάλιστα, στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν, βλέπουμε τις τρεις κυρίες - πριν ξεσπάσουν τα επεισόδια - να απολαμβάνουν την ατμόσφαιρα. Με πράσινα κασκόλ και ντυμένες στο πνεύμα του γηπέδου, δε σταμάτησαν να βγάζουν φωτογραφίες, ενώ είχαν επιστρατεύσει μέχρι και σελφοκόνταρο!.

Ωστόσο, έχουμε να πούμε ότι τις εντυπώσεις "έκλεψε" και πάλι η Σία Κοσιώνη, η οποία για ακόμα μία φορά παρακολούθησε από κοντά αγώνα του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, σε μία από τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν, η ανκοργούμαν του ΣΚΑΙ έχει σοβαρό ύφος και μάλλον είναι προβληματισμένη με τα επεισόδια που προκάλεσαν την αναβολή του ντέρμπι.