Απίστευτη ομοιότητα: Ίδιες η Τάμτα με την κόρη της! [photo]

18.11.2015
Μεγάλη αδυναμία στην κόρη της Άννυ έχει η Τάμτα, η οποία είναι και ιδιαίτερα προστατευτική μαζί της. Εξάλλου, όλα αυτά τα χρόνια που η τραγουδίστρια βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας, έχει φροντίσει να κρατήσει μακριά τη μοναχοκόρη της.

Για αυτό και είναι ελάχιστες έως σπάνιες οι φορές που την έχουμε δει.

Σήμερα, η Άννυ είναι 20 χρόνων και σπουδάζει στην Πάτρα, στο Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων. Ωστόσο, έρχεται συχνά στην Αθήνα για να δει από κοντά την οικογένεια της. Και σε μία από τις επισκέψεις την πέτυχε ο φακός του περιοδικού ΟΚ με τη διάσημη μαμά της να κάνουν βόλτα στα νότια προάστια.

Κι εντυπωσιαστήκαμε με την απίστευτη ομοιότητα τους.

Η Άννυ έχει μεγαλώσει πολύ κι έχει εξελιχθεί σε μία εντυπωσιακή κοπέλα, ενώ έχει υιοθετήσει το στυλ της μαμάς της. Μάλιστα, αν τις δεις στο δρόμο, εύκολα τις περνάς για αδελφές. Εξάλλου, τους χωρίζουν μόνο 13 χρόνια!

Στο παρελθόν, η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της είχε μιλήσει με συγκίνηση για την κόρη της.

«Είμαι συγκινημένη που έχει ανοίξει τα φτερά της, που αναλαμβάνει πια τις ευθύνες της. Κατά τα άλλα, δεν υπάρχει μαμά που να μην αγχώνεται για το παιδί της, όσων χρόνων κι αν είναι. Όταν, ας πούμε, μου τηλεφώνησε ενθουσιασμένη επειδή πήρε δίπλωμα οδήγησης, χάρηκα, αλλά αμέσως σκέφτηκα πως η στιγμή που θα πάρει δικό της αυτοκίνηση θα μου προκαλέσει τεράστιο άγχος!», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων.