Χαμός! Φήμες κι εξώδικα για Καινούργιου-Σταθοκωστόπουλο-Κάβουρα!

09.11.2015
Και η «Καινουργιάδα» καλά κρατεί και κάθε μέρα όλο και κάτι καινούργιο προκύπτει στον επεισοδιακό χωρισμό της Κατερίνας Καινούργιου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Ετούτη τη φορά είχαμε «είδηση – μπόμπα» πού ήρθε και μας τάραξε Παρασκευιάτικα και χάλασε το σουκου κόσμου και κοσμάκη.

Και πρώτης και καλύτερης της Βίκυς της Κάβουρα, αφού σου είπαν στην εκπομπή της Τατιάνας της Στεφανίδου, ότι η σέξι ηθοποιός φέρεται να είναι το νέο φλερτ του Σταθοκωστόπουλου!!!!

Ω ναι. Σύμφωνα με την Χρύσλα Γεωργακοπούλου, η Κάβουρα και ο πρώην της Καινούργιου βγαίνουν τον τελευταίο καιρό και τους έχουν δει στη Γλυφάδα. Και αν είναι κάτι το σοβαρό, θα δείξει. Και όπως καταλαβαίνεις, αμέσως έγινε ο κακός χαμός.

Τι το έχει ο επιχειρηματίας; Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε; To Κατερινιώ δεν το λυπάται που – λογικό είναι – θα πέσει στα πατώματα; Ωστόσο, αυτή που αναστατώθηκε περισσότερο με την «είδηση» της εκπομπής Τατιάνα Live, ήταν η Κάβουρα, που όλο το σουκου ήταν πάνω από ένα ακουστικό.

Τις φήμες περί φλερτ τις διέψευσε κατηγορηματικά ο Σταθοκωστόπουλος, ενώ όπως αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη στο Πρωινό, η Κάβουρα ετοιμαζόταν να στείλει εξώδικα! Μάλιστα, όπως εξήγησε η Σάσα, η Κάβουρα όχι μόνο διαψεύδει τις φήμες, αλλά εξηγεί ότι τον επιχειρηματία τον έχει δει δυο τρεις φορές σε μαγαζί του στα νότια προάστια, αφού εκεί δουλεύει ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Εξάλλου, από τότε που η Κάβουρα χώρισε με το Νίκο Οικονομόπουλο, κάνει πολλή παρέα με τον Παπαργυρόπουλο και ακόμα δεν έχουμε καταλάβει αν είναι φίλοι ή κάτι παραπάνω. Επίσης, όπως αποκάλυψε η Σταμάτη, η ηθοποιός μίλησε στο τηλέφωνο με την Καινούργιου για να της εξηγήσει ότι δε συμβαίνει τίποτα με τον Σταθοκωστόπουλο. Μη νομίζει το Κατερινιώ τίποτε άλλο. Μέχρι και τον πατέρα της πήρε τηλέφωνο (το δικό της, όχι τον Καινούργιο) για να του πει να μην πιστέψει τίποτα από αυτά που ακούγονται.

Αυτό δεν το καταλάβαμε. Τον Σταθοκωστόπουλο της χρεώνουν, όχι κάποιον τυχαίο!