Ο Μάρλον Μπράντο βιολογικός πατέρας του γιου του Μάικλ Τζάκσον

09.11.2015
Το σήριαλ σχετικά με την πατρότητα του Πρινς -αλλά και των δύο αδελφών του- καλά κρατεί με τις τελευταίες αποκαλύψεις να σοκάρουν!

Τα σενάρια σχετικά με το ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας των τριών παιδιών του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) πολλά και διάφορα όλα αυτά τα χρόνια. Επιβεβαιωμένο, όμως κανένα. Εξι χρόνια μετά τον θάνατο του βασιλιά της ποπ, το θέμα επανέρχεται στο προσκήνιο με δημοσίευμα που θέλει τον πρωτότοκό του να έχει γεννηθεί από σπέρμα του Μάρλον Μπράντο (Marlon Brando).

Ο ηθοποιός Μαρκ Λέστερ (Mark Lester), o οποίος, για την ιστορία είχε διεκδικήσει ο ίδιος την πατρότητα του Πρις, αλλά και της Πάρις Τζάκσον, αποκάλυψε μιλώντας σε βρετανικά ταμπόιντ ότι ο Μάρλον Μπράντο είναι ένας από τους υποψηφίους δότες σπέρματος για τα παιδιά του Τζάκο.

Ο Μπράντο πέθανε σε ηλικία 80 ετών το 2004, όμως, λέγεται ότι είχε δωρίσει το σπέρμα του νωρίτερα στα 60 του ή ακόμη και ότι το είχε καταψύξει...

Ο ισχυρισμός, φυσικά, είναι ισχυρισμός και ως τέτοιος αντιμετωπίζεται. Έχει όμως το ενδιαφέρον του, ακόμη και ως βάση για σενάριο επιστημονικής φαντασίας.