Τουτουντζή: Η μητέρα του παιδιού του Πασχάλη "σπάει" τη σιωπή της (vds)

06.11.2015
Σχεδόν εφτά χρόνια μετά τη δημοσιοποίηση της ιστορίας της Ουρανίας Τουτουντζή, η οποία είναι η μητέρα του παιδιού του Πασχάλη (σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου) και νέες αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα.

Η Τουτουντζή μετά από χρόνια σιωπής, αποφάσισε να βγει και πάλι στα φώτα της δημοσιότητας, δίνοντας αυτή τη φορά μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη. Βρέθηκε καλεσμένη της Ζήνας Κουτσελίνη για να πει τις δικές της αλήθειες, όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για όσα συνέβησαν τότε, ενώ περιέγραψε πως είναι η ζωή της με το παιδί της σήμερα.

Η μητέρα του παιδιού, μίλησε για τον γνωστό τραγουδιστή, λέγοντας πως η υπόθεση της αναγνώρισης του παιδιού βγήκε στη δημοσιότητα μόνο και μόνο για τα δικαιώματά του. Και πως δεν ήταν σκοπός της η δημοσιοποίηση, απλώς ήταν κάτι που δεν μπορούσε να αποφύγει.

Είναι, δε, χαρακτηριστικό ότι καθόλη τη διάρκεια της τηλεοπτικής συνέντευξης, δεν ανέφερε καθόλου το όνομα του Πασχάλη. Αν και όπως εξήγησε, στο παιδί της έχει πει όλη την αλήθεια για το ποιος είναι ο πατέρας του. Μάλιστα, προς το τέλος τη συνέντευξης δήλωσε πως σε καμία περίπτωση δεν μετάνιωσε για την επιλογή της να μεγαλώσει μόνη της το παιδί της.