Νίκη Κάρτσωνα: Με λάθος άντρα και νευρική ανορεξία [photos]

06.11.2015
Η Νίκη Κάρτσωνα αποκάλυψε ποια ήταν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής της και αν πάσχει από νευρική ανορεξία, μια φήμη που την ακολουθεί εδώ και καιρό.

Η Νίκη Κάρτσωνα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly και αποκάλυψε ποια ήταν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής της, ενώ δεν δίστασε να απαντήσει για το αν πάσχει από νευρική ανορεξία, μια φήμη που την ακολουθεί εδώ και καιρό.

Η Νίκη παραδέχθηκε ότι το 2004, εκεί που όλα ήταν στα πάνω τους, η δική της ενέργεια ήταν στα πολύ κάτω της, γιατί περνούσε μία δύσκολη φάση στη ζωή της... «Έκανα παρέα με τελείως λάθος άτομα, είχα σχέση με τελείως λάθος πρόσωπο. Ήμουν ένα χαρούμενο πλάσμα που είχε μόνο αρνητικούς ανθρώπους στη ζωή του».

Ο τρόπος για να βγει από εκείνο το σκοτεινό τούνελ ήταν αρχικά να παραδεχθεί ότι βυθίζεται και να πει φτάνει. «Κάποια στιγμή κουράζεσαι. Λες «δεν μπορώ άλλο να βυθίζομαι. Πρέπει να ανέβω», δήλωσε η Κάρτσωνα και συνέχισε απαντώντας στο αν έχει ανορεξία: «Όταν τρέχω ή ταλαιπωρούμαι λίγο παραπάνω, χάνω εύκολα βάρος και αυτό φαίνεται. Θέλω να πάρω πέντε κιλά. Όμως μου αρέσει πολύ το φαγητό. Αυτό έχει σημασία».

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Esquire μίλησε και για τις γυμνές φωτογραφήσεις που έκανε στο παρελθόν… Το πρώην μοντέλο είναι παντρεμένο με τον μπασκετμπολίστα Νίκο Χατζή και έχουν μαζί και έναν γιο.

«Έχω μιλήσει δημόσια για το πώς έκανα το πρώτο εξώφυλλο στο Nitro. Είχε πει ο Κωστόπουλος: «Θέλω να κάνω εξώφυλλο την Κάρτσωνα». Τότε δε με ήξερε κανείς. Όταν λοιπόν ο μάνατζέρ μου, στον οποίο είχα απόλυτη εμπιστοσύνη γιατί ήξερα ότι ήθελε το καλό μου, μου είπε «προχώρα γιατί η Imako ανοίγει όλες τις πόρτες», όσο κι αν δεν αισθανόμουν άνετα στη φωτογράφιση, έπρεπε να το κάνω. Έτσι χτιζόταν μια καριέρα τότε, το σέξι-γυμνό «πέρναγε» πολύ. Δεν μπορούσα να πω «όχι». Ήταν μια επιλογή που σ’ έκανε γνωστή και άρα ανέβαζε τα κασέ στις καμπάνιες, τις επιδείξεις, τις φωτογραφίσεις. Οι εταιρείες δε νοιάζονταν για το αν έχεις κάνει σέξι φωτογράφηση στο Nitro, το Playboy ή το Maxim, αλλά για το κατά πόσο είσαι γνωστή».