Ρέμος - Πλούταρχος: Η μεγάλη συνάντηση που έδωσε τέλος στις φήμες!

20.10.2015
Για πολλά χρόνια κυκλοφορούσε η φήμη ότι Αντώνης Ρέμος και Γιάννης Πλούταρχος έχουν κόντρα. Και κάθε λίγο και λιγάκι, όλο και κάποιο δημοσίευμα ερχόταν κι ενίσχυε τις φήμες. Ωστόσο, και οι δύο τραγουδιστές απέφευγαν να σχολιάσουν όσα ακούγονταν και γράφονταν για τις σχέσεις τους.

Αν και όταν τους ρωτούσαν σχετικά και οι δύο διέψευδαν τα δημοσιεύματα. Και να που ήρθε τώρα η μέρα και είχαμε τη μεγάλη συνάντηση Ρέμου - Πλούταρχου, ενώ οι τυχεροί θαμώνες που βρέθηκαν μπροστά στη συνάντηση, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μαζί τους δύο κορυφαίους λαϊκούς τραγουδιστές.

Ο Ρέμος, που λες την περασμένη Παρασκευή βρέθηκε με την Υβόννη Μπόσνιακ, στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Πλούταρχος. Μάλιστα, με χαρά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του οικοδεσπότη να πει ένα από τα τραγούδια του. Και δεν ήταν αυτη η μόνη έκπληξη, που επεφύλαξε στο συνάδελφό του, αφού στη συνέχεια από μικροφώνου αναφέρθηκε στις φήμες για κόντρα.

«Όπως βλέπετε, είναι πολλά περισσότερα αυτά που μπορούν να μας ενώσουν από αυτά που μπορούν να μας χωρίσουν. Τον αγαπάω και θα τον αγαπάω για πάντα», είπε από το μικρόφωνο ο Ρέμος. Και οι δυο τους συγκινημένοι αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν.