Ο Λαμάρ Οντόμ αναίσθητος στο κρεβάτι του οίκου ανοχής [photos]

20.10.2015
Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες του πρώην άσσου του NBA όπως ακριβώς βρέθηκε, χωρίς τις αισθήσεις του -και λίγο πριν- στη σουίτα του οίκου ανοχής όπου είχε περάσει τις τρεις προηγούμενες μέρες σε έξαλλη κατάσταση.

Την ώρα που, όπως μαθαίνουμε, οι γιατροί έδωσαν την άδεια στον Λαμάρ Οντόμ (Lamar Odom) να μεταφερθεί από το νοσοκομείο του Λας Βέγκας όπου νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση τις τελευταίες μέρες σε εκείνο του Λος Άντζελες, έρχονται στο φως πληροφορίες και εικόνες που τον... καίνε.

Τις φωτογραφίες που δείχνουν τον 35χρονο σύζυγος της Κλόε Καρντάσιαν (Khloe Kardashian) λιπόθυμο στο κρεβάτι του οίκου ανοχής "Love Ranch" καθώς και λίγο πριν πέσει, κρατώντας ένα μπουκαλάκι νερό, δημοσιεύει σήμερα η DailyMail και σοκάρει.

Ο Λαμάρ αναίσθητος στο κρεβάτι της ροζ σουίτας και στο κομοδίνο ένα αντίγραφο του βιβλίου "The Pimp" ("ο Νταβατζής") που υπογράφει ο ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής, ένα μαύρο σεξουαλικό βοήθημα, κεριά και baby oil.

Όσο για το ποιος τράβηξε αυτές τις φωτογραφίες;

Η Μόνικα Μονρό (επάνω) και η Ράιντερ Τσέρι, λέγεται ότι είναι οι δύο κοπέλες που εργάζονται στο Ράντσο και βρήκαν τον Λαμάρ αναίσθητο να "βγάζει αφρούς από το στόμα". Μία από τις δύο, προφανώς έκαναν το κλικ.