Σάλος στα social media με φωτογραφία της αγνώριστης Αθηνάς Ωνάση

13.10.2015
Μία εικόνα με τη διάσημη κληρονόμο πολύ διαφορετική από αυτό που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε κάνει τον γύρο του διαδυκτίου προκαλώντας τεράστια έκπληξη.

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει "χαμός" στα social media με τη "μεταλλαγμένη" Αθηνά Ωνάση, την οποία ενώ είχαμε συνηθίσει με φόρμες και αθλητικό λουκ, βλέπουμε ξαφνικά με τουαλέτα τύπου "Δυναστεία" και μένουμε με το στόμα ανοικτό. Όμως... αυτή τη φωτογραφία τελικά κάπου την έχουμε ξαναδεί...

Ιδού λοιπόν, η Αθηνά ποζάρει απαστράπτουσα -ωσάν μια άλλη, για να λέμε και την αλήθεια- μαζί με τον λατρεμένο της σύζυγο, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο (Alvaro de Miranda Neto) και την κόρη του, Βίβιαν, η οποία εκείνη τη μέρα γινόταν 15 ετών. Και ήταν Απρίλιος.

Η Αθηνά, η οποία στην οποία έχει μεγαλώσει τη μικρή σαν δικό της παιδί θέλησε να της χαρίσει ένα πάρτι υπερπαραγωγή και συμπεριέλαβε σε αυτό και τη δική της εμφάνιση.

Ο δε Αλβάρο, καμαρώνει με το παραπάνω έχοντας στην αγκαλιά του τις δυο αγαπημένες του γυναίκες.

Και υπάρχουν κι άλλες φωτογραφίες από εκείνη τη μέρα...

Ιδού:

Ο Αλβάρο χορεύει με την κόρη του μην μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή του.

Μπαμάς και κόρη καμαρώνουν στον φακό.

Εκεί και ο γιος του Αλβάρο, Φερνάντο Ντόρσα.

Πάντως, εμείς ψάξαμε στο Instagram του Ντόντα και βρήκαμε μια πόζα -έχει κι άλλες- της Αθηνάς χαρούμενης, απλής και χαμογελαστής, όπως λέγεται ότι είναι κάθε μέρα στο πλευρό του αγαπημενου της.