Σοκ... με το στήθος της Καινούργιου στην εμφάνιση στην Ελένη

13.10.2015
Πως και πως περιμέναμε την εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στην Ελένη Μενεγάκη, μπας και καταλάβουμε αν η ξανθιά παρουσιάστρια χώρισε τελικά.

Η αμφίεση της Καινούργιου, προκάλεσε εγκεφαλικά, αφού η ολόσωμη θεόστενη φόρμα από δερματίνη με το περίτεχνο δέσιμο στο στήθος, δεν άφησε την παρουσιάστρια να βάλει σουτιέν, οπότε είδαμε και τα πλαϊνά του στήθους της Κατερίνας (side boobs) και τις θηλές της Καινούργιου, που κρύβονταν περίτεχνα από τα μακριά εξτένσιον.

H Καινούργιου μάλιστα, προσπαθούσε να τραβήξει το περίτεχνο Χι που έκανε το ρούχο της, με την Ελένη Μενεγάκη να σχολιάζει πόσο τολμηρό είναι το λουκ.

Όσο για τις φήμες περί χωρισμού, η Καινούργιου δεν έλυσε το μυστήριο τονίζοντας πως συνεχίζει να περνάει δύσκολη φάση, δεν της αρέσει να την ρωτούν τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή, μεγάλωσε και σκέφτεται τι θέλει στη ζωή της από εδώ και μπρος, ενώ τόνισε:

«Μόλις αποφασίσω θα μιλήσω για τον αν είμαι μόνη ή αν παντρεύομαι».

Η δε Ελένη Μενεγάκη σε ανύποπτη στιγμή τόνισε πως δεν ξέρει ποιά πόρτα πρέπει να χτυπήσει για να βρει την Καινούργιου, αφήνοντας σαφή αιχμή πως η παρουσιάστρια μάλλον έχει επιστρέψει στο πατρικό της και δεν μένει πια στο σπίτι που μοιραζόταν με τον σύντροφό της από τις πρώτες εβδομάδες της σχέσης τους.