Κατερίνα Μισιχρόνη: Τρίτο πρόσωπο σε γκέι ζευγάρι [photos]

10.10.2015
Η Κατερίνα Μισιχρόνη είναι αναμφισβήτητα μία πολύ ταλαντούχα νεαρή ηθοποιός. Ξεκίνησε τις σπουδές στην ψυχολογία και το χορό, τις οποίες όμως δεν ολοκλήρωσε αφού την κέρδισε η υποκριτική. Η γνωστή ηθοποιός ξεκίνησε να δουλεύει σαν επαγγελματίας χορεύτρια, αλλά ακολούθησε τελικά το ένστικτό της και ασχολήθηκε με το θέατρο αλλά και την τηλεόραση.

Η Κατερίνα Μισιχρόνη την γνωρίσαμε τηλεοπτικά μέσα από τη συμμετοχή της στη νεανική σειρά Γ4, ενώ λίγο αργότερα, το 2010 - 2011 συμμετείχε επίσης στην επιτυχημένη δραματική σειρά, το Νησί όπου υποδυόταν την Ηλέκτρα Βλαχάκη.

Ωστόσο, φέτος η ταλαντούχα ηθοποιός θα συμμετάσχει στο θεατρικό έργο «Φοίβος» του Στέφαν Τσβάιχ, στο ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας με τον Γιώργο Λυκιαρδόπουλο. Μάλιστα, θα πρωταγωνιστεί και στο καινούριο σήριαλ του Alpha, «Μη με σκας», δίπλα στον Γιάννη Μπέζο και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η Κατερίνα Μισιχρόνη, είναι αναμφισβήτητα μία πολύ ταλαντούχα νεαρή ηθοποιός. Ξεκίνησε τις σπουδές στην ψυχολογία και το χορό, τις οποίες όμως δεν ολοκλήρωσε, αφού την κέρδισε η υποκριτική. Η γνωστή ηθοποιός ξεκίνησε να δουλεύει σαν επαγγελματίας χορεύτρια, αλλά ακολούθησε τελικά το ένστικτό της και ασχολήθηκε με το θέατρο αλλά και την τηλεόραση.

Δείτε πρόσφατες αλλά και παλαιότερες φωτογραφίες της όμορφης ηθοποιού: