Μέγα σκάνδαλο: Ο χήρος της Πίτσεζ Γκέλντοφ αγκαλιά με την αδελφή της

30.09.2015
Έναν χρόνο μετά τον θάνατο της κόρης του σερ Μπομπ Γκέλντοφ σοκάρουν οι φωτογραφίες που δείχνουν τον σύζυγό της σε τρυφερές στιγμές με την ετεροθαλή αδελφή εκείνης.

Η Πίτσεζ Γκέλντοφ (Peaches Geldoff) νικήθηκε από τους "δαιμονές" της και πέθανε πέρσι από υπερβολική δόση ναρκωτικών, όπως πριν από πολλά χρόνια και η μητέρα της, Πόλ Γέιτς (Paula Yates). Τα όσα αποκαλύπτει σήμερα η DailyMail συγκλονίζουν.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Τόμας Κοέν (Thomas Cohen), σύζυγος της άτυχης Πίτσεζ και πατέρα των δυο παιδιών τους, να απολαμβάνει τη θάλασσα στη Νότια Γαλλία μαζί με την ετεροθαλή αδελφή της συζύγου του, Τάιγκερ Λίλι Χάντσενς, η οποία είναι κόρη της μητέρας της, Πόλα και του θρυλικού τραγουδιστή των INXS, Μάικλ Χάτσενς, ο οποίος επίσης πέθανε από υπερβολική δόση.

O Τόμας και η Τάιγκερ Λίλι βρέθηκαν στη Νότια Γαλλία με αφορμή τον γάμο του σερ Μπομπ Γκέλντοφ, πατέρα της Πίτσεζ.

Οι εικόνες σόκαραν τους πάντες, όμως οι εξηγήσεις που ακολουθούν από ανθρώπους του περιβάλλοντός τους υπογραμμίζουν την πολύ στενή σχέση που ανέπτυξαν οι δυο τους μετά τον θάνατο που τους συγκλόνισε ενώ η θεία Τάιγκερ Λίλι βοηθά τον Τόμας στην ανατροφή των παιδιών.

"Είναι σαν αδέλφια", τονίζουν οι πηγές, αποδέχονται όμως το πόσο εύκολα παραξηγήσημες είναι οι εν λόγω εικόνες.

Κάνε κλικ εδώ και δες το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Στη φωτογραφία αυτή ο σερ Μπομπ Γκέλντοφ με τις κόρες του, βιολογικές και θετές. Πίτσεζ, Πίξι, Φίφι και Τάιγκερ Λίλι