Σκορδά: Και νέος κακός χαμός για πλαστική στη μύτη της [Photo]

28.09.2015
Τρεις φωτογραφίες από τη φωτογράφηση της νέας καμπάνιας γνωστής εταιρείας ρούχν και αξεσουάρ ανέβασε στο Instagram η Φαίη Σκορδά. Αλλά και αυτή τη φορά στο λογαριασμό της παρουσιάστριας έγινε ο κακός χαμός, αφού μία φωτογραφία κοντινό στο πρόσωπο της ξεκινησε νέο γύρο καυστικών σχολίων για πλαστική στη μύτη της.

Θέλεις το καλό το φώτοσοπ; Θέλεις το επαγγελματικό το μακιγιάζ; Θέλεις τα φίλτρα; Θέλεις τα μποτέ που κάνει η Φαίη; Στην επίμαχη φωτογραφία η παρουσιάστρια ειναι διαφορετική. Και όμορφη, κάτι που διαπίστωσαν κι επεσήμαναν αρκετοί followers της.

Υπήρξαν, όμως, και οι δύσπιστοι followers που της χάρισε απλόχερα η Σκορδά φωτογραφία της κι εκείνοι την κοίταξαν στη μύτη! Γιατί βλέπεις, ξεκίνησε ένας νέος γύρος καυστικών και πικρόχολων σχολίων, ότι η Φαίη έχει κάνει πλαστική στη μύτη της. Όπως είχε γίνει άλλωστε και πριν λίγες μέρες.

Μάλιστα, αρκετοί είχαν σιγουράκι την αισθητική επέμβαση στο πρόσωπο της και είτε τους άρεσε είτε όχι. Και δε σταμάτησαν εκεί, αφού υπήρξαν followers που "διαπίστωσαν" ότι κάτι έχει κάνει στα... χείλη της. Δεν ξέρουμε τι πραγματικά συμβαίνει. Πάντως, στο παρελθόν η Σκορδά είχε δηλώσει ότι δεν θα έκανε πλαστική στη μύτη της τώρα που την γνώρισε ο κόσμος και την έμαθε έτσι. Αφού δεν το έκανε στις αρχές της καριέρας της, δε βρίσκει το λόγο να το κάνει στο απόγειο.