Απίστευτη ατάκα Κοργιαλά: "Δεν χωρίσαμε με την Ευρυδίκη"!

25.09.2015
Η είδηση του χωρισμού της Ευρυδίκης με τον Δημήτρη Κοργαλά έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, πριν λίγους μήνες. Και ο νέος έρωτας του τραγουδιστή με την πρώην σύζυγο του Μπάμπη Στόκα, μονοπώλησε το ενδιαφέρον του Τύπου, αφου το νεόκοπο ζεύγος "διαφήμισε" τον έρωτα του μέσα από φωτογραφίες στα social media.

Τώρα, ο Κοργιαλάς μιλά για τον χωρισμό του με την Ευρυδίκη και τη σχέση του με τη Φωτεινή Ψυχίδου, δείχνοντας να δυσανασχετεί από τις ερωτησεις για την προσωπική του ζωή. Ο Κοργιαλάς τραγούδησε για την ενίσχυση της μονάδας ανακουφιστικής αγωγής «Τζένη Καρέζη» κι εκεί βρέθηκε και η κάμερα της εκπομπής Happy Day, όπου και τον ρώτησαν για τον χωρισμό του με την Ευρυδίκη. Και μας εστειλε με την απίστευτη ατάκα του.

«Δεν χώρισα με την Ευρυδίκη και όλα αυτά είναι μούσια» είπε. Και πρόσθεσε: «Κάνω πλάκα. Βαριέμαι να ασχολούνται με το χωρισμό μου, δεν ενδιαφέρει κανέναν. Ο κόσμος έχει τόσα προβλήματα, που το μόνο που δεν τον ενδιαφέρει είναι αν χώρισε ο Κοργιαλάς ή όχι"

Όσο για τη νέα σύντροφό του, εκτόξευσε και άλλη ατάκα: "Η αλήθεια είναι ότι η Φωτεινή ήταν το τέταρτο πρόσωπο, απλά η αλήθεια θα βγει κάποια στιγμή στο φως και θα αποκαλυφθούν όλα και θα είναι μια χαρά".