Κάτια Νικολαΐδου: Απογοήτευση για τη δυσκολία υιοθεσίας ενός παιδιού

24.09.2015
Μετά τις αποκαλύψεις για τη δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για ένα άλλο πολύ προσωπικό της θέμα, που την έχει πληγώσει και το περιγράφει ως «τεράστιο αγκάθι»!

Η Κάτια Νικολαϊδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon και αποκάλυψε τα εμπόδια που αντιμετώπισε όταν σκέφτηκε να υιοθετήσει ένα παιδί.

«Τεράστιο αγκάθι για την Ελλάδα η υιοθεσία. Δεν δίνονται παιδιά σε μονογονεική οικογένεια. Υπάρχουν ζευγάρια που είναι χρόνια μαζί και δεν δίνουν. Και είναι κρίμα. Υπάρχουν τόσα παιδάκια στα ιδρύματα και στα νοσοκομεία που τα παρατάνε. Γιατί; Ας μου πει κάποιος γιατί; Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που θέλουν να υιοθετήσουν.»

Η απογοήτευση ήρθε όταν η ηθοποιός κατάλαβε πως για να γίνει το όνειρο της πραγματικότητα θα έπρεπε να μετακομίσει πιθανόν στο εξωτερικό. Η ίδια όμως έχει μάθει να μένει στα δύσκολα και να δίνει τον δικό της αγώνα, όπως άλλωστε απέδειξε στην πράξη όταν πάλεψε και νίκησε τον καρκίνο! Δεν θέλει α

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Όλο αυτό είναι ένας αγώνας που δεν τον δίνουμε μόνο εμείς, τον δίνει όλη η Ελλάδα, όλη η πατρίδα μας και είμαι αποφασισμένη, δεν θέλω να φύγω εγώ από αυτή την πατρίδα που έχω δουλέψει, έχω μοχθήσει, έχω αγωνιστεί, που έχω πονέσει για να φτάσω εδώ που έχω φτάσει. Όπου έχει φτάσει ο καθένας. Θέλω να φύγουν αυτοί που μας έφτασαν εδώ»