Διάσημο ζευγάρι της showbiz χώρισε γιατί εκείνος τη χτυπούσε!

23.09.2015
Ένα κουίζ για δυνατούς - ή μήπως όχι - λύτες κάνει το γύρο του διαδικτύου από το μεσημέρι της Τρίτης, με πρωταγωνιστές δύο πρόσωπα της showbiz, που για αρκετό καιρό υπήρξαν ένα από τα πιο διάσημα και αγαπημένα ζευγάρια.

Η είδηση του χωρισμού τους είχε πέσει ωσάν κεραυνός εν αιθρία, αφού όλοι πίστευαν ότι οι δυο τους θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ωστόσο, οι λόγοι που οδήγησαν το όμορφο ζευγάρι στο χωρισμό παρέμειναν άγνωστοί για κάμποσο καιρό.

Και τώρα, μήνες μετά το χωρισμό τους, η όμορφη και σέξι κοπέλα, άρχισε δειλά, δειλά να μιλάει για τη σχέση αυτή, ενώ εκμυστηρεύτηκε σε κοντινό της άνθρωπο, ότι η βίαιη συμπεριφορά του καλλιτέχνη, ήταν ο λόγος που χώρισαν! Βέβαια, ο "κοντινός" άνθρωπος αποδείχθηκε λίγο... ρουφ και κακοποίηση της από εκείνον έχει γίνει θέμα συζήτησης, πάντα με τη μορφή του κουίζ. Και με το θέμα αυτό ασχολήθηκαν και στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη.

«Πολύ γνωστό ζευγάρι της showbiz, δύο νέα, όμορφα και πολύ επιτυχημένα παιδιά ερωτεύτηκαν, συγκατοίκησαν κι εκεί που περιμέναμε όλοι ότι θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, χωρίζουν. Κανείς δεν έμαθε ποτέ γιατί αυτοί οι δύο άνθρωποι χώρισαν. Μήνες μετά λοιπόν, η κοπέλα εκμυστηρεύτηκε σε πολύ δικό της πρόσωπο ότι η ίδια έδωσε τέλος σε αυτή τη σχέση γιατί είχε γίνει αφόρητη η ζωή της με τον γνωστό καλλιτέχνη, ο οποίος όχι μόνο τη ζήλευε παράφορα αλλά τη χτυπούσε. Τη χτυπούσε πολύ!», αποκάλυψε η Κλεοπάτρα Πατλάκη.

Πάντως, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είχε μία εντελώς διαφορετική εκδοχή για τους λόγους που το ζευγάρι χώρισε.

«Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι το συγκεκριμένο κορίτσι χρησιμοποιούσε το όνομα του καλλιτέχνη για να κάνει καριέρα και από τον καιρό που έχουν χωρίσει τρέχει δεξιά και αριστερά μπας και βγει σε κανένα περιοδικό», είπε.