Νομικού: Στο γήπεδο με σύντροφο & οι αγκαλιές με "πεθερό" [photos]

23.09.2015
Ο αγώνας του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν Μονάχου, την περασμένη εβδομάδα, συγκέντρωσε - ελέω του σπουδαίου αντιπάλου - το ενδιαφέρον του φίλαθου κοινού και των celebrities του τόπου, με ερυθρόλευκα αισθήματα. Από την Ελένη Μενεγάκη, μέχρι τη Δούκισσα Νομικού οι διάσημοι υποστηρικτές του Ολυμπιακού έδωσαν το "βροντερό" παρών τους στο γήπεδο.

Και μπορεί οι σταρ να κάθισαν στις vip κερκίδες, η Δούκισα παρακολούθησε τον αγώνα από τα vip θεωρεία του Καραϊσκάκη. Βλέπεις, τους τελευταίους μήνες είναι η σύντροφος του Δημήτρη Θεοδωρίδη, γιου της Ελένης Κόκκαλη. Και δε θα μπορούσε να καθίσει σε άλη θέση.

Η Δούκισσα συνοδευόταν από το νεαρό επιχειρηματία. Και μπορεί εκείνος να επέλεξε να φορέσει κοστούμι, όμως, η παρουσιάστρια ήταν ενδεδυμένη σε... φίλαθλο πνεύμα. Με τζιν, t shirt και μαντήλι στο λαιμό, κόκκινου χρώματος. Στην παρέα του ζεύγους ήταν και ο ετεροθαλής αδελφός του Θεοδωρίδη, Ντίνος Κόκκαλης.

Από τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται, στα περιοδικά ΟΚ και Hello, παρατηρούμε ότι η Δούκισσα παρακολούθησε τον αγώνα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μετά το τέλος του αγώνα, είχε και συνάντηση με τον "πεθερό", Σάββα Θεοδωρίδη. Η Νομικού συναντήθηκε με τον πατέρα του αγαπημένου της, ο ποίος είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ολυμπιακού. Και ο ενθουσιασμός της ήτο μεγάλος.

Μάλιστα, ο φακός την απαθανάτισε την ώρα που αγκάλιαζε και φιλούσε τον "πεθερό", ο οποίος επίσης έδειξε ενθουσιασμένος για τη σύντροφο του γιου του. Εξάλλου, τόσο η Δούκισσα όσο και ο νεαρός επιχειρηματίας, έχουν γνωρίσει τους γονείς τους αντίστοιχα και όπως λέγεται, όλοι είναι ενθουσιασμένοι με τη σχέση.

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης (23/9) στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και με καλεσμένο τον Άρη Καβατζίκη, σχολίασαν ότι το ζευγάρι κάνει σχέδια γάμου και αυτός θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι. Για την ώρα, ψάχνουν το σπίτι που θα στεγάσει τον έρωτα τους.