Μαυρίδης - Καραμπατζάκη: Ενα μήνα μετά το γάμο λύνουν τη σιωπή τους [photos]

23.09.2015
Ένα μόλις μήνα μετά τον γάμο τους, ο Τόνι Μαυρίδης και η Ευαγγελία Καραμπατζάκη φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό Hello και αποκάλυψαν λεπτομέρειες της σχέσης και της προσωπική στους ζωής. Και οι δύο δηλώνουν έτοιμοι να δημιουργήσουν μία οικογένεια με πολλά παιδιά!

Μεταξύ άλλων ο Τόνι Μαυρίδης αποκαλύπτει το λόγο που αποφάσισε να χάσει αρκετά κιλά και να αλλάξει την εξωτερική του εικόνα.

Η Ευαγγελία Καραμπατζάκη ανάφερε για τον σύζυγό της πως « Ε.Κ: Ο Τόνι είναι ένας άνθρωπος που θα αγαπώ για πάντα. Μ'έμαθε να αγαπώ και θα του το χρωστάω. Φροντίζει τον άνθρωπο που έχει δίπλα του. Νιώθω ειλικρινά τυχερή. Ο Τόνι για μένα είναι ο φίλος, ο αδελφός, ο κολλητός, ο σύντροφος, ο εραστής, ο πατέρας μου και πλέον ο σύζυγός μου».



Παράλληλα, ο Τόνι Μαυρίδης αποκάλυψε για ποιο λόγο αδυνάτισε αναφέροντας: «Όταν είσαι καλά εσωτερικά, θέλεις να δείχνεις καλά και εξωτερικά», ενώ αποκάλυψε πως έχασε τον έλεγχο όταν «Ναι, όταν πήρα κιλά αλλά δεν ήταν στο δικό μου χέρι. Κυριαρχούσε ένα τέρας μέσα μου, το οποίο το πολεμήσαμε. Έπαιρνα για χρόνια φαρμακευτική αγωγή, μέχρι που η Εύα με έπεισε να απαλλαγώ από τα φάρμακα σιγά-σιγά. Έτσι έγινε και βγήκαμε νικητές».