Μακρυπούλια: Μιλά πρώτη φορά για τη φιλία με Καπουτζίδη που "χάλασε"!

23.09.2015
Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Γιώργος Καπουτζίδης για πολλά χρόνια υπήρξαν αχώριστοι φίλοι. Εξάλλου, εκείνος ήταν ο άνθρωπος που της έδωσε τη μεγάλη ευκαιρια στην καριέρα της, με το ρόλο της Αμαλίας στο Παρά Πέντε. Και μαζί είχαν αποτελέσει το αχτύπητο δίδυμο του τελικού της Γιουροβίζιον, το 2006.

Από τότε πολλά έχουν αλλάξει και σύμφωνα με τις φήμες, "άλλαξε" και η φιλία τους, με δημοσιεύματα να θέλουν τους δύο πρώην κολλητούς να τα έχουν "σπάσει". Μακρυπούλια και Καπουτζίδης αποφεύγουν να μιλάνε γι αυτό, αν και το σίγουρο είναι ότι οι δυο τους έχουν απομακρυνθεί τα τελευταία χρόνια. Και αυτό επιβεβαιώνει η ίδια η Ζέτα, αφού για πρώτη φορά μιλά ανοιχτά για τη φιλία τους και γιατί απομακρύνθηκαν.



"Με τον Γιώργο περάσαμε επίσης μία τετραετία που ήμασταν σχεδόν σαν αδέλφια. Μετά απλώς τα έφερε αλλιώς η ζωή και οι υποχρεώσεις μας. Τον εκτιμώ πάρα πολύ και σαν άνθρωπο και σαν μυαλό. Αυτά τα πράγματα δεν ακυρώνονται επειδή δεν κάνεις την παρέα που έκανες με τον άλλον κάποτε. Πλέον τον στηρίζω με έναν άλλο τρόπο χωρίς να είμαι δίπλα του. Κι επίσης δεν ξεχνώ την πόρτα που μου άνοιξε τόσο γενναιόδωρα σε αυτήν τη δουλειά με το «Παρά Πέντε». Αυτό το δώρο δύσκολα σ’ το κάνει κάποιος" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και διέψευσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις φήμες ότι η φιλία τους χάλασε

Πηγή:You