Χαμός με Σκορδά: Την ξεφώνισαν για πλαστικές στο πρόσωπο [photos]

21.09.2015
"Φωτιά" θέλησε να βάλει στα social media η Φαίη Σκορδά, ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες της. Και μπορεί στη μία να είναι "κόλαση' με το καυτό μίνι φόρεμα, όμως, η δεύτερη -κοντινό στο πρόσωπο της, προκάλεσε κακό χαμό!

Η Φαίη το βράδυ του Σαββάτου (19/9) βγήκε έξω κι επέλεξε για την έξοδο της ένα μαύρο μίνι φόρεμα με διαφάνειες (το είχε ξαναβάλει και πάλι είχε προκαλέσει χαμό, τόσο σέξι που ήταν). Το φόρεμα αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της και δεν ήταν λίγοι εκείνοι, που έσπευσαν να την αποθεώσουν.

Εξάλλου, πρόκειται για μία από τις πιο σέξι πόζες της στα social media και οι followers της την επιβράβευσαν με θετικά σχόλια.

Ωστόσο, δεν είχε την ίδια τύχη και κυρίως αποθέωση η δεύτερη φωτογραφία της. Η Φαίη θέλησε με μία selfie κοντινό στο πρόσωπο της να δείξει στις φίλες της κυρίως τα "μυστικά" του μακιγιάζ της. Έλα, όμως, που οι followers της δεν το είδαν έτσι.

Είδαν μία παράξενη αλλαγή στο πρόσωπο της και πολλοί τη μετέφρασαν ως.. πλαστικές στο πρόσωπο της. Άλλοι μάντευαν ότι έκανε είτε στα χείλη είτε στη μύτη. Άλλοι μιλούσαν με σιγουριά ότι η Σκορδά το καλοκαίρι τις έκανε τις "παρεμβασούλες" στο πρόσωπο της, ενώ άλλο - και ήταν πολλοί η αλήθεια - έσπευσαν να την κράξουν! Και μάλιστα άγρια.