Μπαζιάνα: Το λουκ της Πρώτης Κυρίας σε σπάνιες εμφανίσεις της [photos]

21.09.2015
Μεγάλος νικητής των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου αναδείχθηκε ο Σύριζα (για δεύτερη φορά μέσα σε 7 μήνες) και από το πλευρό του Αλέξη Τσίπρα δε μπορούσε να λείπει η σύντροφός του. Η Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα κάνει σπάνιες εμφανίσεις, όμως, σε όλες "κλέβει" τις εντυπώσεις.

Και το ίδιο έκανε και το βράδυ της Κυριακής (20/9) όταν συνόδευσε τον Τσίπρα τόσο στο γραφείο του, όσο και στην πλατεία Κλαυθμώνως, όπου έγιναν οι πανηγυρισμοί του κόμματος για τη νίκη στις εκλογές. Και τούτη τη φορά, η Πρώτη Κυρία "έκλεψε" τις εντυπώσεις, αφού άφησε στην άκρη το αγαπημένο της χρώμα, το μαύρο επιλέγοντας ένα κομψό μίντι φούξια φόρεμα, που αναδείκνυε το καλοκαιρινό της μαύρισμα.

Μάλιστα, έχει ανοίξει το χρώμα των μαλλιών της, ενώ καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς ήταν χαμογελαστή. Αυτή ήταν μία από τις ελάχιστες φορές που τη βλέπουμε σε δημόσια εμφάνιση, αφού γενικότερα τις αποφεύγει. Ωστόσο, φροντίζει σε σημαντικές στιγμές για το σύντροφό της να είναι εκεί.

Το ίδιο είχε κάνει τον περασμένο Γενάρη, όταν μετά τη μεγάλη νίκη στις εκλογές, η Μπαζιάνα συνόδευσε τον Τσίπρα και πάλι στους πανυγυρισμούς. Τότε ήταν ντυμένη στα μαύρα, φορώντας ένα μαύρο παλτό και μαύρο φόρεμα.

Στα μαύρα ήταν ντυμένη και στην ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης στη Βουλή. Τότε, η Περιστέρα Μπαζιάνα είχε επιλέξει ένα total black look, σε αυστηρό ύφος. Και συγκινημένη παρακολουθούσε την ορκωμοσία του συντρόφου της από τα θεωρεία με τα αδέλφια του.

Μία άλλη επίσημη εμφανιση της ήταν στο ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα, αφού τον είχε συνοδεύσει. Ελέω καιρού και εποχής, η Περιστέρα Μπαζιάνα ήταν βαριά ντυμένη και πάντα casual, φορώντας ένα γκρι παλτό και μαντήλι.

Ωστόσο, η εμφάνιση που τα είχε "σπάσει" και συναγωνίζεται αυτή της 20ης Σεπτεμβρίου, είναι το βράδυ του δημοψηφίσματος (5/7). Η Μπαζιάνα φορώντας ένα στενό μαύρο μίντι φόρεμα, βγήκε από την πρωθυπουργική λίμο κάνοντας τα φλας να αστράψουν στη θέα της καλογυμνασμένης και ανανεωμένης σύντρόφου του Τσίπρα.

Γενικότερα, έχουμε να πούμε ότι η Μπαζιάνα έχει αφήσει πίσω της το πολύ casual ντύσιμο, επιλέγοντας πλέον στις δημόσιες εξόδους της σικ εμφανίσεις, ενώ τώρα βαζει και χρώμα στη ζωή της!