Δες για πρώτη φορά τον 33χρονο γιο της Παλαιτσάκη!

21.09.2015
Ιδιαίτερα εξομολογητική είναι η Νανά Παλαιτσάκη σε συνεντευξή της σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό. Η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για όλα, μεταξύ άλλων για τους τρεις γάμους της, αλλά και το μονάκριβο γιο της, Αλέξη, που είναι και η μεγάλη της αδυναμία.

Τον 33χρονο σήμερα Αλέξη, η Νανά τον απέκτησε πολύ μικρή, αφού στα 18 της ήταν ήδη μαμά.

"Στα 18 μου είχα ήδη κάνει τον Αλέξη. Ουσιαστικά το παιδί μου μεγάλωσε στο πανεπιστήμιο. Το κρατούσαν οι συμφοιτητές μου στο καφέ του Παντείου. Είμαι περήφανη για το γιο μου. Το να είμαι η μαμά του Αλέξη είναι ό,τι πιο σοφό έχω κάνει στη ζωή μου" δηλώνει.

Ο Αλέξης σήμερα είναι 33 ετών και τα τελευταία δέκα χρόνια ζει και εργάζεται μόνιμα στη Γερμανία.

«Τελείωσε στην Ελλάδα ΤΕΙ, έκανε μετεγγραφή, τον πήραν στο Πολυτεχνείο του Μονάχου και πλέον δουλεύει ως υπεύθυνος στην ασφάλεια πτήσεων του αεροδρομίου», αποκαλύπτει η περήφανη μαμά.

Με τη μητέρα του έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο, ενώ τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο τον επισκέπτεται στο Μόναχο. Ωστόσο, προς το παρόν δε σκοπεύει να επιστρέψει στην Ελλάδα. «Λείπουμε πολύ ο ένας στον άλλο. Ο χρόνος που έχουμε μαζί είναι λίγος, αλλά ποιοτικός. Είναι ο συμβουλάτοράς μου, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική μου ζωή» δηλώνει η Νανά Παλαιτσάκη.