Ζήνα - Λύρας: Η συμφωνία που έκαναν για τη σχέση τους!

08.09.2015
Ιδιαίτερα αποκαλυπτική είναι η Πέγκυ Ζήνα σε συνέντευξη που έδωσε σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό. Η τραγουδίστρια μίλησε για όλα, μεταξύ αυτών και για τη σχέση της με τον Γιώργο Λύρα, που μετρά πολλά χρόνια.

Ζήνα και Λύρας είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου, που αντέχει στο χρόνο, ενώ ποτέ δεν έχουν απασχολήσει τα Μέσα, καθώς και οι δύο είναι χαμηλών τόνων. Η, δε, ιστορία αγάπης τους είναι βγαλμένη σαν από... ταινία, που ολκληρώθηκε με τον ερχομό της κόρης του, Ηλέκτρα.

Η Πέγκυ μιλά για τη σχέση της με το σύζυγό της, και παραδέχεται ότι δεν είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας. Εξάλλου, γνωρίζονταν πολλά χρόνια πριν γινουν ζευγάρι.

«Γνωριζόμασταν καιρό, κάναμε παρέα, αλλά ξαφνικά κι αυτό έγινε ταυτόχρονα και από τους δύο, είδε ο ένας τον άλλον διαφορετικά. Είναι σαν αυτό που βλέπεις σε κάτι ταινίες, που δύο άνθρωποι βρίσκονται στον ίδιο χώρο και δεν πολύ μιλάνε, τους χτυπάει ένα μαγικό ραβδάκι και ξαφνικά ερωτεύονται», δήλωσε στο περιοδικό ΟΚ!.

Είκοσι χρόνια μετά και το ζευγάρι παραμένει μαζί και ερωτευμενο, όπως την πρώτη μέρα. Και η τραγουδίστρια δε διστάζει να αποκαλύψει τη συμφωνία που έχουν κάνει και κρατούν έτσι ζωντανη και δυνατή τη σχέση τους.

«Έχουμε κάνει μια συμφωνία. Ότι κι αν γίνει, όσο κι αν τσακωθούμε, δεν θα φύγει κανένας από το σπίτι μέχρι να μας περάσουν τα νεύρα και να τσεκάρουμε ότι αυτό που συνέβη δεν έγινε εν βρασμώ. Και αν κάνει κάποιος λάθος, θα ζητήσει συγγνώμη», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια για το γάμο της με τον Λύρα.