"Ο Μπεν Άφλεκ με αποπλάνησε μέσα στο ντουζ" παραδέχεται η νταντά

03.09.2015
Έτοιμη να τα πει ΟΛΑ λέγεται ότι είναι η Κριστίν Ουζουνιάν, η γυναίκα που σύμφωνα με τις κακές γλώσσες χώρισε τον διάσημο ηθοποιό από την Τζένιφερ Γκάρνερ.
Η Κριστίν Ουζουνιάν (Christine Ouzounian) φέρεται έτοιμη να ανοίξει το στοματάκι της και να αποκαλύψει όλες τις πιπεράτες λεπτομέρειες της σχέση της με τον Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck), την οποία, φυσικά, παραδέχεται.
Δημοσίευμα του περιοδικού ΟΚ! μεταφέρει ότι μεταξύ άλλων η νταντά αποκάλυψε πως ο Μπεν την αποπλάνησε μέσα στο ντουζ ενώ σύμφωνα με πηγή του περιοδικού η 28χρονη κοπέλα "δεν βρίσκει τίποτα κακό σε αυτό που συνέβη ανάμεσα σε δυο ενήλικες" και ετοιμάζεται να τα πει ΟΛΑ πολύ σύντομα.

Την ίδια στιγμή, άνθρωπος κοντά στο ζευγάρι, αναφέρι ότι η σέξι νταντά έκανε τα πάντα ώστε η Τζένιφερ να ανακαλύψει τη σχέση, ώστε να διώξει τον Μπεν και εκείνος να μείνει μαζί της.
Αυτό βέβαια δεν έγινε και εκείνη έχει "σκυλιάσει".
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ουζουνιάν έφησε μέχρι και τεστ εγκυμοσύνης "έκθετο" στο σπίτι ώστε να το δει η Γκάρνερ ενώ "φλέρταρε με τον Άφλεκ και μπροστά από ανοιχτές πόρτες".
Το δημοσίευμα της έκδοσης ελέγχεται, όμως πρωτοσέλιδο τον κάνει τον... κρότο του.