Έκπληξη: Μηχάνημα που... δονείται δώρισε στη Μίλα ο Άστον

26.08.2015
Τα γενέθλιά της είχε πρόσφατα η διάσημη ηθοποιός και ο σύζυγός της την ξάφνιασε με ένα δώρο που, πραγματικά, δεν περίμενε...

32 χρονών έγινε η Μίλα Κούνις (Mila Kunis) στις 14 Αυγούστου αλλά, όπως φαίνεται, οι εορτασμοί ακόμη κρατούν. Και τα δώρα συνεχίζουν να έρχονται. Ακόμη και τα πιο ιδιαίτερα.

Ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε τη διάσημη ηθοποιό και τον σύζυγό της, Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) την ώρα που έβγαιναν από εστιατόρειο του Λος Άντζελες όπου μόλις είχαν γιορτάσει τα γενέθλιά της μαζί με ένα αγνώστων λοιπών στοιχείων ζευγάρι.

Το κουτί που κρατούσε στα χέρια του ο Άστον αλλά και οι μαρτυρίες των ανθρώπων που βρέθηκαν στον ίδιο χώρο με το διάσημο ζεύγος τα λένε όλα.

Ο Κούτσερ της πήρε ένα ηλεκτρικό μηχάνημα που δονείται!!!!

Πρόκειται για ένα μηχάνημα γυμναστικής. Ένας κινούμενος κυλινδρος γυμναστικής που δονείται και γυμνάζει με τον τρόπο που βλέπετε πιο πάνω. Μόλις άνοιξε, λέει, το κουτί, η Μίλα έσκασε στα γέλια και έδωσε ένα τεράστιο φιλί στον αγαπημένο της.

Προφανώς είχε προηγηθεί ανάλογη κουβέντα αλλά το μήνυμα... ελλήφθη!

Η αλήθεια είναι πάντως ότι η Κούνις έχει καταφέρει να επανέλθει στη φόρμα της σε χρόνο ρεκόρ μετά τη γέννηση της κορούλας της, Γουάιατ. Ίσως ο Άστον τη θέλει λίγο πιο fit;;;