Παππά: Έπεσε ξανά στην αγκαλιά του κούκλου -μικρότερου- πρώην της (φωτό)

26.08.2015
Τέσσερα χρόνια μετά το χωρισμό τους και η Χριστίνα Παππά έπεσε ξανά στην αγκαλιά του πρώην (και μικρότερου) συντρόφου της, Γιάννη Παπαποστόλου.

Μόνο που η "επανασύνδεση" έγινε καθαρά για επαγγελματικούς λόγους, αφού η Παππά πρωταγωνιστεί στο νέο βιντεοκλίπ εκείνου, που - ω ναι - είναι τραγουδιστής στο επάγγελμα!

Ο φακός του ΟΚ βρέθηκε στα γυρίσματα, που ένα μέρος έγινε στο σπίτι της Παππά. Η 46χρονη ηθοποιός μίλησε για τη σχέση τους. «Τον Γιάννη τον ξέρω πολύ καιρό. Ήμασταν 2,5 χρόνια μαζί και τώρα είναι ο κολλητός μου. Του λέω τα πάντα. Είναι έξυπνος , καλλιεργημένος και έχει τεράστια καρδιά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αλλά και ο πρώην, όμως, μόνο τα καλύτερα έχει να πει για εκείνη, αφού όπως εξομολογήθηκε, η Παππά τον ώθησε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μουσική. «Η Χριστίνα με ώθησε να ασχοληθώ επαγγελματικά με τη μουσική που αγαπώ πολύ. ΄Ηταν πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα το βίντεοκλίπ. Αισθάνομαι ευγνώμων για τη Χριστίνα και για τον Γιώργο Βάλαρη που ανέλαβε τη σκηνοθεσία , γιατί βοήθησαν να πραγματοποιηθεί ένα όνειρο που είχα από μικρός», εξήγησε.