Ντορέττα: 20 πόζες της πιο γυμνασμένης παρουσιάστριας [photos]

05.08.2015
Από τον Σεπτέμβριο θα την βλέπουμε καθημερινά να μας καλημερίζει στο πρωινό του Mega. Ναι, ο λόγος για την πανέμορφη και σούπερ γυμνασμένη Ντορέττα Παπαδημητρίου που είναι τελικά η διάδοχος του Μάρκου Σεφερλή στο Μεγάλο Κανάλι.

Από τον Σεπτέμβριο θα την βλέπουμε καθημερινά να μας καλημερίζει στο πρωινό του Mega. Ναι, ο λόγος για την πανέμορφη και σούπερ…γυμνασμένη Ντορέττα Παπαδημητρίου που είναι τελικά η διάδοχος του Μάρκου Σεφερλή στο Μεγάλο Κανάλι.

Η Ντορέτα έχει σπουδάσει στο Πολιτικό Τμήμα Νομικής Αθηνών και υπήρξε πρωταθλήτρια στη Ρυθμική Γυμναστική. Το 2002 φοίτησε στην υποκριτική σχολή Ιασμός. Επίσης έχει παρακολουθήσει μαθήματα υποκριτικής και ορθοφωνίας, αλλά και θεατρικά σεμινάρια. Ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη με τον οποίο απέκτησε δύο γιούς στους οποίους έχει τρομερή αδυναμία.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια αρέσκεται στις προκλήσεις. Eκτός από τα θεατρικά και κινηματογραφικά της βήματα, έχει περάσει από τα πλατώ του Dancing with the Stars εντυπωσιάζοντας με τους χτισμένους κοιλιακούς της, αλλά έχει αποσπάσει και το πρώτο βραβείο, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον τραγουδιστή Ηλία Βρεττό!

Τη χρονιά που μας πέρασε, παρουσίασε τα προκριματικά της Ελλάδας για τη Eurovision με την κολλητή της Μαίρη Συνατσάκη, ενώ εν συνεχεία παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία το τηλεπαίχνίδι «Ελλάδα Σ΄άγαπώ» στο Μega!