Διαζύγιο βόμβα: Χωρίζουν Γκουέν Στεφάνι & Γκάβιν Ρόσντεϊλ

04.08.2015
Κι άλλο διαζύγιο βόμβα μέσα στο καλοκαίρι

Δημοσιεύματα τους ήθελαν να χωρίζουν συχνά - πυκνά αλλά η γέννηση του τελευταίου τους παιδιού είχε διαλύσει κάθε φημολογία. Ωστόσο, φάινεται πως η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο κι οι δυό τους αποφάσισαν τη συναινετική λύση του γάμου τους. Γκουέν Στεφάνι (Gwen Stefani) και Γκάβιν Ρόσντεϊλ (Gavin Rossdale) χωρίζουν.

Η 45χρονη σταρ και ο 49χρονος τραγουδιστής των Bush είνα παντρεμένοι εδώ και 13 χρόνια και έχουν μαζί τον μικρό Απόλων 17 μηνών τον 12χρονο Κίνγκστον και τον 6χρονο Ζούμα.

"Παρόλο που και οι δύο μας πήραμε κοινή απόφαση να μην είμαστε πλέον ζευγάρι, παραμένουμε σύντροφοι και συνοδοιπόροι για την ανατροφή των τριών μας γιών μέσα σε ένα ευτυχισμένο και υγιές πλάισιο" φέρεται να δήλωσε το ζευγάρι σύμφωνα με το TMZ.

"Για το σκοπό αυτό ζητάμε το σεβασμό της ιδιωτικής ζωής από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου."

Το διαζύγιο όπως φάινεται θα βγει συνενετικό με κοινή επιμέλεια των παιδιών ενώ το δύσκολο μέρος μάλλον θα είναι το μοίρασμα της περιουσίας. Βάσει της νομοθεσίας της Καλιφόρνια αν δεν υπάρχει προγαμιαίο συμβόλαιο η περιουσία χωρίζεται στη μέση. Σύμφωνα πάντως με τις πρώτες πληροφορίες η Γκουέν δε ζητάει διατροφή