"Θεός" ο γιος του Ντάνιελ Ντεϊ Λιούις -Δεν φαντάζεσαι ποια είναι η μαμά του

05.07.2016
"Μεγαλεία" για τον γιο του πολυβραβευμένου ιρλανδού ηθοποιού, ο οποίος σίγουρα δεν είναι πια ο μόνος διάσημος στην οκογένεια.

Ο 20χρονος γιος του Ντάνιελ Ντέι-Λιούις (Daniel Day Lewis) είναι μοντέλο. Και ανερχόμενο. Πολύ! Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στο πρόσωπό του, μάλιστα, τον κάνει να ξεχωρίζει από τους πολλούς.

Όσο για τη μαμά του; Είναι και εκείνη διάσημη ηθοποιός και κουκλάρα. Έτσι εξηγείται...

Ας πάρουμε τα πράγματα ένα ένα όμως...

Κυρίες και κύριοι, ιδού ο Γκάμπριελ-Κέιν Ντέι-Λίουις (Gabriel-Kane Day-Lewis) ο οποίος έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προοπτικές την καριέρα του στο μόντελινγκ και τα πάει περίφημα.

Και αν αναρωτιέστε για το μαλλί... είναι βαμμένο!

Πριν περάσουμε στη διάσημη μαμά του, ας υπογραμμίσουμε μια "νίκη" του νεαρού Γκάμπριελ στον χώρο της μόδας, που έρχεται από το περιοδικό "Elle" και αφορά στα... φρύδια του.

Ε, δεν μπορεί, θα το παρατήρησες. Τα πυκνά φρύδια του 20χρονου είναι σήμα κατατεθέν του, εξ ου προφανώς και το "άνοιγμα" στο μαλλί. Για να τα τονίσει περισσότερο.

Σύμφωνα με συντάκτρια του Elle λοιπόν, που τα χαρακτηρίζει "φαινόμενα", τα φρύδια του Γκάμπριελ "'έσκισαν" αυτά της Κάρα Ντελεβίν, που μέχρι αυτή τη στιγμή κατείχε τον τίτλο του "ανθρώπου φρύδι" στον χόρο της μόδας.

Εντάξει μέχρι εδώ... Ποια είναι όμως η μητέρα του νεαρού με τα καταγάλανα μάτια;

Ιζαμπέλ Ατζανί (Isabelle Adjani). Περί γονιδίων ο λόγος, λοιπόν. Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις και η γαλλίδα ηθοποιός είχαν μια 6χρονη σχέση που όμως έληξε πριν γεννηθεί ο Γκάμπριελ. Ακόμη και σήμερα οι σχέσεις τους είναι περίφημες.

Πάντως, για την ιστορία, ο Ντάνιελ Ντέι Λίουις παντρεύτηκε μία γυναίκα στη ζωή του. Τη σκηνοθέτη και ηθοποιό Ρεμπέκα Μίλερ, το 1996. Και έχουν μαζί δύο γιους, τον Ρόναν και τον Κασέλ. [φωτό κάτω]