Μπαλατσινού: Η αντίδραση του Κωστόπουλου στις φήμες για φλερτ!

24.06.2015
Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία της με το Mega, στη σχέση της με τον Πέτρο Κωστόπουλο

ένα χρόνο μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους, αλλά και στις φήμες που κυκλοφ΄ροησαν πριν λίγο καιρό για φλερτ με γνωστό επιχειρηματία.

Για το JOY και τη συνεργασία της με το Mega, είπε:

«Η εκπομπή τελείωσε, δηλαδή τελείωσε ο κύκλος του JOY. Έτσι κι αλλιώς σε αυτές τις περιπτώσεις υπεύθυνο είναι ένα κανάλι να ανακοινώνει τι θα κάνει…. Συμβόλαιο με το Mega δεν είχα ποτέ».

Για την πρόσφατη δήλωση του Κωστόπουλου ότι η πρώην σύζυγος είναι για καλύτερα πράγματα από την παρουσίαση του Joy, είπε: «Αλήθεια; Ευχαριστώ πολύ τον πρώην σύζυγο…».

Όσο για την τηλεοπτική συνύπαρξή τους πέρυσι το πρωινό του Mega, σχολίασε:

«Μια χαρά ήταν, ένα πολύ ωραίο σχολείο. Ο Πέτρος, όπως ξέρεις, δεν μοιράζεται τίποτα. Είναι αυθόρμητος τύπος. Από τη στιγμή, πάντως, που ολοκληρώσαμε τον κύκλο του πρωινού, ο καθένας και τηλεοπτικά πρέπει να έχει τον δικό του δρόμο. Θα ήταν “γκροτέσκο” να ξανακάνουμε μαζί εκπομπή».

Για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν ξανά ερωτευμένη μετά το διαζύγιο της, είπε:

«Κάποια στιγμή, όταν υπήρξε κάτι τέτοιο, πήρα τηλέφωνο και είπα “Μπορείτε να μου τον γνωρίσετε; Γιατί δεν τον ξέρω”. Το σίγουρο είναι ότι εγώ ξέρω και οι άνθρωποι που είναι κοντά μου ξέρουν». Και αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδραση του Κωστόπουλου στα δημοσιεύματα: «Ο Πέτρος ήταν ο πρώτος που δεν το πίστεψε».