Η Κέιτ Χάντσον, η Σκιάθος και η γυμνή Μπριζίτ Μπαρντό

17.06.2015
Στις Σποράδες κάνει ακόμη μια φορά διακοπές η κόρη της Γκόλντι Χον και έχει γεμίσει το Instagram Ελλάδα -και όχι μόνο!!!!

Η Κέιτ Χάντσον (Kate Hudson) επιλέγει Σκιάθο ακόμη μια φορά και ποστάρει διαρκώς φωτογραφίες με το τέλειο κορμί της πρώτο πλάνο, όπως, για παράδειγμα, αυτή, η πιο πρόσφατη, όπου η 36χρονη σταρ απολαμβάνει τον ελληνικό ήλιο σε όλο του το μεγαλείο.

Friendship bracelets never get old 💛 #besties #LoveMyGirlfriends

A photo posted by Kate Hudson (@katehudson) on

Η Κέιτ βρίσκεται στην Ελλάδα με τις κολλητές της αλλά και τη μητέρα της Γκόλντι Χον (Goldie Hawn) η οποία είναι η πρώτη που "ανακάλυψε το νησί" και καμαρώνει για τον παράδεισο που βρήκε στο Twitter της.

Βέβαια, ενδιαφέρον έχει μια φωτογραφία που πόσταρε χθες η Χάντσον σχετικά με τον mood της η ημέρας. Εντυπωσιακή...

#CurrentMood 💛 #BrigitteBardot

A photo posted by Kate Hudson (@katehudson) on

Η Μπρίζίτ Μπαρντό φαίνεται ότι έδωσε την έμπνευση στην Χάντσον για τη φωτογραφία που είδαμε τις προηγούμενες μέρες, μόνο που η Μπε Μπε ήταν γυμνή ενώ η Κέιτ όχι. Και οι δυο κούκλες πάντως...

Η έκπληξη πάντως είναι άλλη και έρχεται από τον πρώην της ηθοποιού...

Ο Ματ Μπέλαμι των Muse, πατέρας του δεύτερου παιδιού της Χάντσον, έχει επίσης γνωρίσει την Ελλάδα μέσω της οικογένειας. Η φωτογραφία είναι από το καλοκαίρι του 2012 όταν είχαν έρθει εδώ όλοι μαζί.

Ο φωτογραφικός φακός, όμως, τσάκωσε τον τραγουδιστή και φέτος στο νησί, όπου απολάμβανε τη θάλασσα λίγο πιο διακριτικά, προτιμώντας γενικότερα τη σκιά και αποφεύγοντας τα πολλά... ομαδικά.

Προφανώς οι δύο πρώην διατηρούν άψογες σχέσεις και ενδέχεται η Κέιτ να έχει μαζί της και τα παιδιά οπότε γιατί να μην απολαύσουν λίγο χρόνο μαζί στις διακοπές μπαμπάς και γιος;;;;