Ο Αργύρης Αγγέλου μιλάει για τα ασφαλιστικά μέτρα που κέρδισε κατά της Google! [vds]

16.06.2015
Ο Αργύρης Αγγέλου ήταν καλεσμένος σήμερα στο «Mega με μία» και μεταξύ των πραγμάτων που συζήτησε με τον Μάρκο Σεφερλή ήταν τα ασφαλιστικά μέτρα που έκανε στη Google επειδή δίπλα από το όνομά του έγραφε «gay».

«Μου το είπανε, το εντόπισα, πήρα τον δικηγόρο μου να ρωτήσω αν όντως συμβαίνει αυτό, μου είπε ότι είναι παράνομο και από κει και πέρα στείλαμε ασφαλιστικά μέτρα. Δεν ήταν κάποια κολοσιαία διαμάχη γιατί πήρε περίεργες διαστάσεις. Εδώ στην Ελλάδα δεν βγάλαμε άκρη. Μας απάντησαν από έξω με χίλια συγγνώμη και το κατεβάσανε. Τα ασφαλιστικά μέτρα κερδήθηκαν και σε κάποια χρόνια θα γίνει η δίκη, φαντάζομαι θα κερδηθεί και φαντάζομαι θα λάβω κάποια χρήματα».

Στη συνέχεια ο δημοφιλής ηθοποιός είπε πως «αν δεν κέρδιζα τα ασφαλιστικά μέτρα, θα έφευγα θα άλλαζα χώρα. Θα ήταν από τα πιο άδικα και χυδαία πράγματα που θα μου συνέβαιναν. Αν έβγαινε τρελός στη χυδαιότητα, θα πήγαινα στον αδερφό μου στην Αμερική να πλένω πιάτα! Θεωρώ ότι είναι δικαίωμα ενός ανθρώπου που είναι εντάξει με την εικόνα του, την δουλειά του και το κράτος, θα πρέπει να προστατεύεται».

Ξεκαθάρισε δε ότι «και βλάκα να με έλεγε, το ίδιο πράγμα θα έκανα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να διεκδικεί το δίκιο του και να επιτρέπει να εισχωρεί είτε το Ίντερνετ είτε ένας δημοσιογράφος, μέχρι εκεί που του έχεις δώσει το δικαίωμα. Εγώ δεν έχω δώσει ποτέ κάποιο δικαίωμα. Αν ήμουν ένας άνθρωπος που προκαλούσε, θα ήταν τρελό να προσπαθήσω να το μαζέψω. Αλλά εγώ απασχολώ μόνο με την δουλειά μου γι΄αυτό και το θεώρησα ανήθικο! Σημασία δεν έχει τι λέει, αλλά αν πρέπει να το λέει!»