Ποια Κωνσταντοπούλου: η Χρουσαλά έκοψε την τουαλέτα στους καλεσμένους της

11.06.2015
Απίστευτες αποκαλύψεις και τρελά σκηνικά «έδωσε» στεγνά ο Χρήστος Νέζος από τον αέρα της εκπομπής «10 με 1», σχετικά με την Μαριέττα Χρουσαλά και τον Λέοντα Πατίτσα.

Όταν η κουβέντα στη διάρκεια της εκπομπής, πήγε στη βάπτιση του γιου της Χρουσαλά, ο Χρήστος Νέζος, ο οποίος ήταν καλεσμένος στη βάπτιση της κόρης της Μάργκω έκανε τρελές αποκαλύψεις:

«Ευτυχώς που η βάπτιση δεν θα γίνει σπίτι τους», τόνισε με νόημα ο Νέζος για να συμπληρώσει:

«Θα το πω, δεν αφήναν τον κόσμο να πάει στις τουαλέτες στο σπίτι τους και τον έβαζαν στις χημικές».

Εν το μεταξύ, οι αδερφές Αυγερινοπούλου που συμμετείχαν στην κουβέντα προσπαθούσαν να ελαφρύνουν το κλίμα αλλά ο Νέζος επέμενε και τις ρωτούσε να του πουν, πού πήγαν τουαλέτα.

Η μία εκ των αδερφών τόνισε πάντως πως ακόμα και χημικές, οι τουαλέτες ήταν περιποιημένες με άνθρωπο απ' έξω να περιποιείται τον κόσμο.

Eν το μεταξύ, την επιβεβαίωση της ιστορίας περί χημικών τουαλετών έκανε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day, η οποία έλαβε μήνυμα από γνωστό της στο οποίο αναφερόταν πως οι τουαλέτες στην βάπτιση της Μάργκω ήταν όντως κλειδωμένες, υπήρχαν χημικές έξω από το σπίτι και διέθεταν σαπουνάκι Hermes και καθαρίστρια απ' έξω να περιφρουρεί.

Κατά τα άλλα, η βάπτιση του μικρού Σπύρου, γιου της Μαριέττας, θα λάβει χώρα στις 11 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Santa Marina στον Ορνό, στη Μύκονο.