H Ιρίνα Σάικ απαντά για το σκάνδαλο με μια... πετσέτα (φωτό)

09.06.2015
Η διάσημη ρωσίδα καλλονή βάζει τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με τις φήμες που τη θέλουν να έχει χρόνια δεσμό με τον Σεπ Μπλάτερ της FIFA. Και απολαμβάνει με χαρά όσα της προσφέρει η ζωή.

Η Ιρίνα Σάικ (Irina Shayk) χώρισε πρόσφατα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο (Cristiano Ronaldo) και οι φήμες στα ΜΜΕ παγκοσμίως τη θέλουν να διατηρούσε επί χρόνια ερωτική σχέση με τον υπό παραίτηση πρόεδρο της FIFA και κατά 50 χρόνια μεγαλύτερό της, Σεπ Μπλάτερ.

Και τώρα, παρότι καθώς φαίνεται, ο Μπράντλεϊ Κούπερ, τελευταίος της έρωτας μάλλον κρατά τις αποστάσεις του, εκείνη απαντά σχετικά.

"Οι φήμες σχετικά με μια υποτιθέμενη ρομαντική και προσωπική σχέση με τον Σεπ Μπλάτερ, από την εφημερίδα El Mundo στην Ισπανία, είναι μια παθητική προσπάθεια να δυσφημιστεί η κ. Σάικ και είναι παντελώς αναληθείς. Δεν έχουμε κανέναν σκοπό να ασχοληθούμε με αυτούς τους παντελώς αβάσιμους ισχυρισμούς", δηλώνει επίσημα ο εκπρόσωπος της Σάικ ενώ εκείνη ποστάρει σέξι φωτογραφίες στα σόσιαλ μίντια.

Στο Παρίσι βρέθηκε πριν από λίγες μέρες η 29χρονη καλλονή και ευχαρίστησε τους πάντες για το καλωσόρισμα όπως βλέπετε πιο πάνω.

Έτσι χαλαρώνει η Ιρίνα η οποία πόσταρε και μια φωτογραφία αγκαλιά με τη Ναόμι.