Χριστίνα Παππά: Θυσίασε τα πάντα για τον Δημήτρη [photo]

08.06.2015
Μια ιδιαιτέρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Χριστίνα Παππά, στην οποία μιλάει κυριολεκτικά για όλα όσα στιγμάτισαν είτε θετικά είτε αρνητικά τη ζωή της. «Από πολύ μικρή αγαπούσα τα παιδιά και πάντα είχα στο μυαλό μου να κάνω νωρίς οικογένεια. Ίσως γιατί οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι και είχα αυτή την ανάγκη. Εκτός από αυτό, καταπιεζόμουν πολύ από την κατάσταση στο σπίτι. Ο πατέρας μου ήταν ιδιαίτερα αυστηρός, με αποτέλεσμα να έχω τάσεις φυγής» διηγείται στο People η γνωστή ηθοποιός και μοντέλο.

Ήταν μόλις 15 χρόνων όταν έκανε την πρώτη της πιο σοβαρή σχέση. Τότε ήταν που ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα και κλέφτηκε με τον αγαπημένο της Στάθη! «Το έσκασα από το σπίτι. Όταν με βρήκαν οι γονείς μου, τους είπα ξεκάθαρα πως θέλω να μείνω μαζί του. Ήταν ο πρώτος μου έρωτας, τριάμισι χρόνια μεγαλύτερος, και νόμιζα πως θα ήμασταν για πάντα μαζί» εξομολογείται και συνεχίζει διηγούμενη την εγκυμοσύνη της σε ηλικία 16 ετών! Ωστόσο ένα χρόνο μετά τη γέννηση του Δημήτρη το ζευγάρι χωρίζει.

Έχοντας δίπλα της τη μητέρα της κατάφερε να συνδυάσει τη μητρότητα με το σχολείο. «Ήμουν πολύ καλή μαθήτρια και οι καθηγητές με αγαπούσαν. Ήθελα να δώσω εξετάσεις στη Νομική, αλλά τελικά δεν κατάφερα να περάσω» αναφέρει, ενώ πιο κάτω διηγείται μία περιπέτεια υγεία του γιου της. «Δεν ήταν κάτι σοβαρό. Είχαμε κάνει εισαγωγή για να του αφαιρέσουν κρεατάκια και αμυγδαλές. Όταν, όμως, βγήκε από το χειρουργείο, έπαθε ακατάσχετη αιμορραγία. Ήμουν δύο μέρες άυπνη. Την τρίτη μέρα, και μετά από παρότρυνση της μητέρας μου, πήγα στο σπίτι για να ξεκουραστώ. Μόλις, όμως, μπήκα μέσα, είχα ένα περίεργο προαίσθημα, έκανα ένα μπάνιο και επέστρεψα αμέσως στο νοσοκομείο. Όταν μπήκα στο δωμάτιο, είδα τα σεντόνια πλημυρισμένα στο αίμα. Είχε σπάσει η βελόνα του ορού πάνω στο χέρι του. Έπαθα ένα σοκ και νομίζω πως τότε ένιωσα για πρώτη φορά τη μητρότητα. Ευτυχώς, με έστειλε πίσω ο Θεός και ειδοποίησα αμέσως τους γιατρούς. Έκτοτε γίναμε αυτοκόλλητοι. Ανέπνεε και πέθαινα από την αγωνία μου» θυμάται.

Στην ηλικία των 18 ξεκίνησε να εργάζεται ως ηθοποιός «Όλη την ημέρα ήμουν σε γυρίσματα και το βράδυ είχα θέατρο. Τον περισσότερο καιρό απουσίαζα από το σπίτι. Βέβαια, όσο ελεύθερο χρόνο είχα τον αφιέρωνα αποκλειστικά σε εκείνον. Είχαμε τρομερή αδυναμία ο ένας στον άλλο» τονίζει. «Η αλήθεια είναι πως, όταν ήμουν μικρός, μου έλειπε πολύ. Όταν έφευγε από το σπίτι, της έπιανα το πόδι, την αγκάλιαζα, έκλαιγα και δεν την άφηνα να φύγει» προσθέτει ο γιος της Δημήτρης.

Χαρακτηριστικό είναι πως σήμερα, μολονότι εκείνος είναι 30 ετών, εκείνη θέλει να βρίσκεται κοντά του, γι’ αυτό και τα σπίτια τους στο Κολωνάκι είναι σχεδόν δίπλα δίπλα. «Ο Δημήτρης μού λέει χαριτολογώντας πως μόνο αν τον βάλω μέσα σε μια γυάλα θα είμαι ευτυχισμένη. Η αλήθεια είναι πως ακόμα και αν δεν μου απαντήσει στο τηλέφωνο αγχώνομαι».