Με τις γυναίκες της ζωής του στα Tony ο Μπράντλεϊ Κούπερ (φωτό)

08.06.2015
Στον πάγο την έβαλε την Ιρίνα Σάικ, όπως φαίνεται ο διάσημος ηθοποιός και περπάτησε στο κόκκινο χαλί όχι με μία, αλλά με δύο άλλες γυναίκες.

Ακόμη ο σάλος που ξέσπασε με τα δημοσιεύματα που θέλουν τη ρωσίδα καλλονή να διατηρεί επί χρόνια δεσμό με τον ισχυρό -και πολύ μεγαλύτερό της- άντρα της FIFA, Σεπ Μπλάτερ, δεν έχει κοπάσει ακόμη και στο μεταξύ, ο Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper) ανέβαλε την πρώτη κοινή τους δημόσια εμφάνιση.

Οι φήμες ήθελαν τον 40χρονο σταρ, έτοιμο να κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνιση με τη νέα του αγαπημένη στο χθεσινά βραβεία Tony, όμως φαίνεται ότι οι -άσχημες- εξελίξεις τον έκαναν να αλλάξει γνώμη.

Με τη μητέρα του, Γκλόρια Καμπάνο (Gloria Campano) και την αδελφή του, Χόλι Κούπερ (Holly Cooper) έφτασε στη λαμπερή εκδήλωση Μπράντλεϊ ενώ δεν παρέλειψε να ποζάρει μαζί τους στο κόκκινο χαλί.

Λίγο αργότερα, ο Κούπερ ανέβηκε στη σκηνή και παρουσίασε τη νικήτρια του πρώτου βραβείου, ντέιμ Έλεν Μίρεν (Helen Mirren), η οποία πραγματικά εντυπωσίασε με την παρουσία της.

Το βραβείο Tony Α' Ρόλου σε θεατρικό κέρδισε η 69χρονη σταρ για την ερμηνεία της στο έργο "The Audience". Η Έλεν Μίρεν έφτασε στην εκδήλωση με τον εδώ και 16 χρόνια σύζυγό της, Τέιλορ Χάκφορντ (Taylor Hackford) και έκλεψε άλλη μια φορά τις εντυπώσεις με την αέρινη εμφάνισή της.