Πώς είναι σήμερα οι «Λόις & Κλαρκ» κι η παρέα τους [photos]

04.06.2015
Αν και προβλήθηκε μόνο για τέσσερις σεζόν αππό το φθινόπωρο του 1993 μέχρι το καλοκαίρι του 1997, η σειρά «Lois & Clark: Οι νέες περιπέτειες του Σούπερμαν» έγινε μια από τις πιο αξιομνημόνευτες μεταφορές του δημοφιλούς κόμικ της DC στην οθόνη, μιας και μας παρουσίασε μια διαφορετική πλευρά του «Ανθρώπου Από Ατσάλι», εστιάζοντας στη ρομαντική σχέση μεταξύ του «Σούπερμαν» Κλαρκ Κεντ και της Λόις Λέην.

Η χημεία μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών ήταν μοναδική και μάλιστα, το Νοέμβριο του 2013 ανακηρύχτηκαν από τους φαν το καλύτερο δίδυμο «Κλαρκ- Λόις» από όλα όσα έχουμε δει τόσο σε μικρή όσο και σε μεγάλη οθόνη.

Γυρίστηκαν συνολικά 88 επεισόδια, τα οποία προβλήθηκαν από το δίκτυο ABC, το οποίο ενώ είχε ανακοινώσει και πέμπτη σεζόν, τελικά το Μάιο του 1997 αποφάσισε να την κόψει στα ξαφνικά. Βέβαια, κατά τη διάρκεια της τέταρτης σεζόν οι τηλεθεάσεις λόγω αλλαγής της ημέρες κι ώρας προβολής της είχαν κατρακυλήσει.

Ας δούμε πως είναι σήμερα το καστ της σειράς, σημειώνοντας όμως πως ο Λέην Σμιθ που υποδυόταν τον «Πέρυ Γουάιτ» κι έχει ανακηρυχθεί κι αυτός με τη σειρά του ο καλύτερος «Πέρυ» από όλους όσους έχουμε δει σε μικρή και μεγάλη οθόνη.