Το σούπερ μοντέρνο σπίτι της Νόνης Δούνια στο Νέο Φάληρο [photos]

30.04.2015
Η αγαπημένη γωνιά της Νόνης Δούνια είναι η πιο ήσυχη, εκείνη με το λευκό καναπέ και τον κατακόκκινο τοίχο, στον οποίο τοποθέτησε ένα μπαούλο, που το έχει αγοράσει από κατάστημα με παλαιά αντικείμενα.

Στο μοντέρνο και λουσμένο στο φως σπίτι της υποδέχθηκε το περιοδικό ΟΚ! η Νόνη Δούνια. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Γυναίκες» του EpsilonTV μένει με το σύζυγό της Κυριάκο Μουρατίδη και τα δύο τους παιδιά στο Νέο Φάληρο.

Η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το σπίτι μου είναι λουσμένο φως γι’ αυτό το επέλεξα! Γενικά πολύ μεγάλη σημασία δίνω στον προσανατολισμό ενός σπιτιού. Προτιμώ τα ανατολικά. Στο συγκεκριμένο μετακομίσαμε με τον σύζυγό μου Κυριάκο, και τα δύο μας παιδιά, Στάθη και Ζαφειρία πριν από πέντε χρόνια.

Συνολικά στο Ν. Φάληρο μένουμε 12 χρόνια. Την διακόσμηση την επιμελήθηκα όλη μόνη μου. Ιδανικά μου αρέσει να συνδυάζω τη μίνιμαλ αισθητική με ζεστά υλικά όπως μεγάλα μαξιλάρια στους καναπέδες ή χρώματα στους τοίχους».

Αγαπημένη της γωνιά στο σπίτι; Η πιο ήσυχη. Εκείνη με το λευκό καναπέ και τον κατακόκκινο τοίχο. Μάλιστα, για τραπέζι έχουν ένα μπαούλο, που το έχει αγοράσει από κατάστημα με παλαιά αντικείμενα.